Το κοπέλι δεν υπάρχει…

Το κοπέλι δεν υπάρχει…

Ο λόγος για τον Κουρουπάκη junior… που παραμένει στο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Παίδων, καθώς παραμένει στο πλάνο της ομάδας και στον σχεδιασμό της.


Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης παραμένει έτσι σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας ενώ πραγματοποίησε προπόνηση την Τετάρτη στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.
Ο γιος του Τάσου έχει ύψος 2,03 και είναι παρά δύο μήνες δεκαέξι χρονών. Όπως καταλαβαίνετε… έχει να πάρει ακόμα… μπόλικο μπόι την υγειά του να έχει. Ο Κουρουπάκης junior… που πάει σχολείο στον Αλικιανό… έχει όλα τα φόντα με σκληρή δουλειά να φτάσει ψηλά. Έτσι και αλλιώς τα Χανιά μετά τον Γλυνιαδάκη δεν έχουν αξιωθεί να βγάλουν «μεγάλο» μπασκεμπολίστα. Εμείς ευχόμαστε ο μικρός να καταφέρει να φτάσει ψηλά αλλά κυρίως να έχει την υγεία του… Να σας πω και κάτι; Μόνο που τον θαυμάζει ο Μπουρούσης και ο Γιαννάκης… για μερικούς είναι όνειρο ζωής…

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.