Ο Γιώργος... είναι ΑΝΘΡΩΠΑ!

Ο Γιώργος... είναι ΑΝΘΡΩΠΑ!

Μετά από 10 συναπτά χρόνια στην Προεδρία του ιστορικού Σωματείου του Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ και 22 συνολικά χρόνια συμμετοχής μου στην Διοίκηση, έλαβα την δύσκολη ομολογουμένως απόφαση να αποχωρήσω από την Διοίκηση της ομάδος λόγω του μεγάλου φόρτου των επαγγελματικών και οικογενειακών μου υποχρεώσεων.


Φτωχότερο το Χανιώτικο ποδόσφαιρο μετά την απόφαση του Γιώργου Βεργάκη. Θυμάμαι από το 2008 που έτρεχα στα γήπεδα τον Γιώργο να δίνει την ψυχή του κυριολεκτικά για τον Μινώταυρο και όχι μόνο. Από τους πιο ευγενικούς και καλούς του ποδοσφαίρου μας. Ήταν μία αιτία να θες να ασχοληθείς. Από τους ανθρώπους που θέλεις να τους κάνεις παρέα και εκτός γηπέδου. Τι να γράψουμε εμείς για το ήθος και τον χαρακτήρα του όταν όλα τα Χανιά... το αναγνωρίζουν; Σεβαστοί οι λόγοι και καλά κάνει. Πρώτα η οικογένεια και τα παιδιά μας. Αλλά θα μας λήψεις Γιωργάρα από τα γήπεδα αφού ανθρώπους σαν και εσένα θέλουμε...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.