Όταν έπεσε το μαύρο… στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ... και ο Πλατανιάς!

Όταν έπεσε το μαύρο… στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ... και ο Πλατανιάς!

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που έκλεισε το ιστορικό κανάλι στην Κρήτη


Κι όμως πέρασαν δύο χρόνια από τότε… Ήταν 24 Απριλίου του 2016 όταν έπεσε για πάντα… το μαύρο στη συχνότητα της Τηλεόρασης ΚΥΔΩΝ.
Μία ημέρα που κανείς από τους φίλους συναδέλφους που εργάζονταν εκεί δεν θέλει να θυμάται.
Γιατί όλοι στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ ήταν μία οικογένεια, με όλη τη σημασία της λέξης! Μπορεί να μην πέρασα από το κανάλι, αλλά η καθημερινή μου συναναστροφή με τα παιδιά σε διάφορα ρεπορτάζ, αυτό μου έδειχνε.
Γι’ αυτό και πόνεσαν πολύ… πολύ περισσότερο ίσως από τον καθένα, για την απόφαση που πήρε ο ιδιοκτήτης να βάλει λουκέτο!
Έτσι για να θυμόμαστε… το 1993 η Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ ξεκίνησε να εκπέμπει, με όνειρα για κάτι μεγάλο, κάτι καλό στο τηλεοπτικό τοπίο του νησιού.
Και τα κατάφερε μέσα σε λίγο σχετικά χρονικό διάστημα να γίνει το αγαπημένο κανάλι της δυτικής Κρήτης.
Κάποιοι όμως θέλησαν, μετά από 23 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, εκείνο το μεσημέρι της Κυριακής, να σταματήσει να χτυπά η καρδιά, να μην εκπέμπει το σήμα, να μην μεταδίδεται το πρόγραμμα.
Ήδη, είχαν αρχίσει οι απολύσεις του προσωπικού και στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ είχαν απομείνει λιγοστά άτομα να εργάζονται για να βγαίνει έτσι απλά το σήμα στον αέρα. Χωρίς ειδήσεις, χωρίς ενημέρωση, χωρίς…
Ήταν Κυριακή των Βαΐων όταν έπεσε το μαύρο και η Μεγάλη Εβδομάδα μόλις άρχιζε για κάποιους που έμειναν στην ανεργία.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς φιλαράκια μου, είτε είσαστε ακόμη στις επάλξεις της ενημέρωσης, είτε έχετε επιλέξει άλλους δρόμους στη ζωή! Παντελής Γιαΐτσης

Πολύ καλά τα λέει ο φίλος μου ο Παντελής... όμως το πρόβλημα είναι ότι ο Πλατανιάς ετοιμάζεται... να αλλάξει χρώμα και να έχει “μαύρο” σε λίγο αυτός. Μία ομάδα που επί Βαρουξάκη κατάφερε να μας δώσει στα Χανιά Α’ εθνική... που μας έφερε διακρίσεις που μας έλειπαν στο ποδόσφαιρο... και πλέον το πιθανότερο φαντάζει να διαλύσει. Δυστυχώς ο Πλατανιάς... όπως και ο Κύδωνας βιώνει την εγκατάλεψη. Δυστυχώς από ότι φαίνεται και ο Πλατανιάς έγινε ένα καπρίτσιο και τώρα τον πετάνε και αυτόν στο “μαύρο”. Και άλλα άτομα στην ανεργία και άλλα άτομα που βλέπουν την ελπίδα να “πεθαίνει”...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.