ΚΡΗΤΗ

Από το βορρά μέχρι το νότο!

Θα μπορούσε άνετα... να αλλάξει το τραγούδι και να το κάνει... από τη δύση μέχρι και την ανατολή. Αφού ο Άρης Παπαδογιάννης υπογράφει έργα από τη μία μεριά της Κρήτης μέχρι την άλλη μέρα παρά μέρα δείχνοντας έμπρακτα ότι ο Ο.Α.Κ έχει παγκρήτιο χαρακτήρα. Ο Άρης έχει αναλάβει να βγάλει ασπροπρόσωπο τον Μητσοτάκη που του εμπιστεύτηκε τη θέση αυτή και να κάνει πράξη τα όσα δημιουργήθηκε ο οργανισμός να κάνει... δηλαδή έργα σε όλη τη Κρήτη. Ο Άρης δεν κάθεται στιγμή και καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες του αφήνει έργο που θα μείνει στις επόμενες γενιές.
Read more...

Ο νέος διαδικτυακός τόπος των SYN.KA Super markets

Στόχος του νέου δικτυακού τόπου των SYN.KA Super markets είναι να γνωστοποιήσει την κοινωνική τους δράση και να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας και κυρίως των νησιών όπου έχει παρουσία ο Συνεταιρισμός

Read more...

Κρήτη: Πήγε στο πρακτορείο & δε γνώριζε ότι κέρδισε 380.000€ στο λαϊκό

Η «Θεά Τύχη» χαμογέλασε σε έναν άνθρωπο που για χρόνια ήταν του μόχθου και του μεροκάματου, στην περιοχή της Μεσαράς.

Τις τελευταίες ώρες είναι κατά 380.000 ευρώ πιο πλούσιος και αυτό γιατί κέρδισε το πρώτο αριθμό στο λαϊκό λαχείο στην κλήρωση της περασμένης Τρίτης.  

Ο ίδιος μη γνωρίζοντας ότι είχε κάνει την καλύτερη «παιξιά» πήγε ανυποψίαστος στο πρακτορείο της κ. Δανδουλάκη στις Μοίρες για να δει αν είχε κερδίσει κάτι το λαχείο που είχε πάρει προ ημερών.

Με το στόμα ανοιχτό μάθαινε από την ιδιοκτήτρια και ενώ η ίδια παράλληλα συνομιλούσε  με τους υπευθύνους στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, ότι η 44η κλήρωση του λαϊκού του επεφύλασσε το καλύτερο δώρο για εκείνον και την οικογένεια του.

«Αρχικά σοκαρίστηκε ο άνθρωπος» ανέφερε, η κ. Δανδουλάκη στο neakriti.gr. «Δεν είναι και λίγο πράγμα αυτό που του συνέβη. Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί τα χρήματα πήγαν σε άνθρωπο που σήμερα είναι συνταξιούχος, αλλά όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο μεροκάματο για να μεγαλώσει την οικογένεια του. Έχει παιδιά, εγγόνια και ξέρω ότι τα χρήματα πήγαν σε καλή μεριά».

Μετά λοιπόν που ξεπέρασε του αρχικό σοκ που υπέστη ο συγκεκριμένος άνδρας που δεν έχει καταγωγή Κρητική αλλά η γυναίκα του είναι Κρητικιά και μένουν χρόνια σε χωριό της Μεσσαράς, με τη βοήθεια της κ. Ελένης,  ενημερώθηκε αναλυτικά για τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο ίδιος από εδώ και στο εξής.

Πάντως το πρακτορείο της κ. Δανδουλάκη δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται γουρλίδικο καθώς και στο παρελθόν έχουν πέσει μεγάλη κέρδη τα οποία και έχουν πάει σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Με την ευχή τα χρήματα να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο για τον υπερτυχερό του λαϊκού, ας ευχηθούμε να υπάρξουν και άλλοι άνθρωποι που αν και στη ζωή τους, πολλές φορές συναντούν εμπόδια , κακοτοπιές, τελικά αποδεικνύεται ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις.

 πηγή: Νέα Κρήτη

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.