Ο νέος διαδικτυακός τόπος των SYN.KA Super markets

Ο νέος διαδικτυακός τόπος των SYN.KA Super markets

Στόχος του νέου δικτυακού τόπου των SYN.KA Super markets είναι να γνωστοποιήσει την κοινωνική τους δράση και να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας και κυρίως των νησιών όπου έχει παρουσία ο Συνεταιρισμός

Ο νέος, ανανεωμένος διαδικτυακός τόπος των SYN.KA Super markets (www.synka-sm.gr), έρχεται να επισφραγίσει τη στρατηγική της ανανέωσης και της ανάπτυξης που ακολουθεί τα τελευταία δυο χρόνια ο Όμιλος.

Η δημιουργία του βασίστηκε στις τρεις αρχές του Συνεταιρισμού, της συλλογικότητας, της στήριξης του συνανθρώπου μας αλλά των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.

Ο στόχος του νέου δικτυακού τόπου των SYN.KA Super markets, είναι να γνωστοποιήσει την κοινωνική τους δράση αλλά ταυτόχρονα, να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας και κυρίως των νησιών όπου έχει παρουσία ο Συνεταιρισμός. Η κίνηση αυτή, είναι σε συνέπεια με την πολιτική του για την στήριξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων, που συνεχίζει από την ίδρυσή του και εντός των καταστημάτων του.
Πιο συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί ειδική θεματική κατηγορία «Μάθε τον τόπο σου», όπου ο επισκέπτης μπορεί να μάθει ιστορικές, πολιτιστικές πληροφορίες για κάθε τόπο, τα προϊόντα που παράγει αλλά και παραδοσιακές συνταγές.

Παράλληλα, στην ίδια λογική εντάσσεται και η διαδραστική ενέργεια «Μαγειρεύουμε μαζί» όπου ο επισκέπτης καλείται να γίνει μέρος της αλυσίδας αυτής και να στηρίξει τα τοπικά προϊόντα προτείνοντας μας τη δική του συνταγή στην ηλεκτρονική φόρμα που υπάρχει στο νέο διαδικτυακό τόπο.

Επίσης, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί, εύκολα και γρήγορα, μέσα από μία απλή διαδικασία πλοήγησης, για τα νέα προϊόντα που μπορεί να βρίσκει στα καταστήματα των SYN.KA Super markets, τις προσφορές, αλλά και το δεκαπενθήμερο φυλλάδιο προφορών.

Ο Συνεταιρισμός καταναλωτών, έχει ως στόχο να εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και να δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία για τον καταναλωτή, τόσο μέσα στα καταστήματά του όσο και με τις on line υπηρεσίες του.
Το νέο διαδικτυακό τόπο των SYN.KA Super markets, σχεδίασε και ανέπτυξε η Lime Creative.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς, τα SYNKA είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.