ΠΑΡΑ... ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Να "χαλαρώσει" ο "λάθος" Κεμεσίδης και ο τάλε κουάλ Σημανδηράκης!

Ο Κεμεσίδης έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να ξεχωρίζει στα δημοτικά συμβούλια... και όλοι γνωρίζουμε ότι τα λέει... πιο “χοντρά” από ότι πρέπει. Το “κάτσε κάτω μικρέ” δεν είναι έκφραση που ταιριάζει σε έναν θεσμικό και δημοκρατικά εκλεγμένο δήμαρχο... ότι και να σου πει. Απλά... του λείπει η “εξυπνάδα”... για να την “πει” στο δήμαρχο. Τι κατάλαβε που του το είπε του Σημανδηράκη; Μόνος του εναντίων όλων και πάλι... Έπεσαν και τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης “να τον φάνε” κατευθείαν και βγήκε “χαμένος” από τη σύγκρουση με τον Σημανδηράκη.

Και... ο άλλος...

Ο Σημανδηράκης από την άλλη που είναι και πιο έξυπνος... του είπε είναι πολιτικά αναξιόπιστος με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η μεγάλη κόντρα... Του το είπε όμως με στυλ... με ζελεδιαρισμένο το μαλλί και ήρεμα... Εκεί τον “κέρδισε” κιόλας. Ήξερε ότι θα βρεθούν και πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης που τον “πάνε” για την καλή του την καρδιά και την ομορφάδα του και όχι γιατί περιμένουν να πάρουν... “διαφημισούλες” να τον “σιγοντάρουν” και όλα... καλά. Πάλι κερδισμένος ο Σημανδηράκης. Αυτή είναι η αλήθεια... Όμως είναι κερδισμένος μόνο στη διαμάχη... με τον Κεμεσίδη... και είναι χαμένος... στα μάτια των ανθρώπων και των πολιτών που δεν τους νοιάζει... ο Κεμεσίδης και ο κάθε Κεμεσίδης. Γιατί όταν τον βλέπουν αντί να ασχολείται με προβλήματα του τόπου μας που τόσα πολλά έχουμε και να κάνει “φθηνές” και καλοστημένες επιθέσεις στους αντιπάλους του... τον παρομοιάζουν με αυτούς... Γίνεται το γνωστό τάλε Κουάλ... Γιατί αν οι πολίτες έβλεπαν το “σόου” θα ξεχώριζαν τους δύο τους από το ύψος και το μαλλί... Τάλε Κουάλ!

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.