ΠΑΡΑ... ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γκάλοπ... "τραγωδία" για πολλούς υποψηφίους δημάρχους!

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει γκάλοπ... για το δήμο Χανίων σε δείγμα 800 ατόμων. Οι πληροφορίες μας... που δεν πέφτουν και ποτέ έξω... λένε ότι μονάχα ο Παπαδογιάννης είναι σίγουρος για τον δεύτερο γύρο καθώς έχει μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο... Μετά... το χάος...

Τα ποσοστά είναι ιδιαίτερα χαμηλά για όλους τους υπόλοιπους. Μάλιστα η διαφορά μεταξύ των 6-7 υπολοίπων κινείται στο όριο της μίας ποσοστιαίας μονάδας. 

Όπως καταλαβαίνετε... η μάχη της δεύτερης θέσης είναι το ζητούμενο... Αν σας γράψουμε και ποιος είναι στη δεύτερη θέση... θα πέσετε από τα σύννεφα!

Περισσότερα σε λίγο... 

Read more...

Φωνάζει για τους Λάκκους!

Την άμεση επίλυση ενός προβλήματος οδοποιίας στην Τοπική Κοινότητα Λάκκων, για το οποίο κάτοικος της περιοχής έχει διαμαρτυρηθεί εγγράφως, διά του Τύπου, δύο φορές, ζητά με σημερινή του ανακοίνωση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά Μανώλης Ντουντουλάκης.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.