ΠΑΡΑ... ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι βλέπουν τα ματάκια μου... Τάσο;

Η παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, στη συνεδρίαση των νομαρχιακών επιτροπών του Κινήματος Αλλαγής στην Κρήτη, προκειμένου να προταθεί ο υποψήφιος που θα στηριχθεί για Περιφερειάρχης, «φούντωσε» τα σενάρια που τον θέλουν να είναι ο εκλεκτός για τον Δήμο.

Read more...

Πέσαμε από τα σύννεφα... Ευτύχη!

Ο Ευτύχης Δαμιανάκης (εμείς το μάθαμε από τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς το "σούπερ" γραφείο και τα "τσακάλια" που έχει ο Δαμιανάκης... έκαναν λάθος το email) τελικά μάθαμε ότι θα κατέβει...  από μία επιστολή η οποία λέει τα εξής: 

 

Αναλυτικά η επιστολή:

Με συναίσθηση ευθύνης και χρέους, θα ήθελα να κάνω γνωστό στους συμπολίτες μου, ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Μάιο του 2019, θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Χανίων.

Με οδηγό τις δημοκρατικές αρχές, με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, είμαι αποφασισμένος να δουλέψω με αφοσίωση, ώστε να κάνουμε τον Δήμο μας, τον Δήμο Χανίων, ένα Δήμο πρότυπο.

Ένα Δήμο ακόμα πιο σημαντικό, στην Κρήτη, στην Ελλάδα και στον Κόσμο.

Η δύναμη του τόπου μας είναι η δύναμη και η έμπνευση των ανθρώπων του. Στη δύσκολη και κρίσιμη αυτή εποχή, η στάση ευθύνης τού καθενός ορίζει την κοινή μας πορεία.

Με σταθερό προσανατολισμό και αναφορά στις ανάγκες όλου του Δήμου και όλων των ανθρώπων του, τις ημέρες που έρχονται θα συναντηθούμε, θα μιλήσουμε, θα συζητήσουμε γι’ αυτή την κοινή μας πορεία.

Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα!»

Ευτύχης Δαμιανάκης

Υ.Γ 1) Το "όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα"... μου φαίνεται "κλεμμένο" από της Νέας Δημοκρατίας το σύνθημα που λέει: "Αξίζουμε καλύτερα" ή μου φαίνεται; 

Υ.Γ 2) Πολύ καλή η υποψηφιότητα του Δαμιανάκη δεν αντιλέγω... Αλλά την Δευτέρα ανακοινώνει και ο Σημαντηράκης, μετά από 15 μέρες ο Κεμεσίδης, μετά από λίγο και η Νάνσυ... Μια χαρά αγαπημένοι... και προπάντων "ενωμένοι". 

Υ.Γ 3) Το email της εφημερίδας μας... "αν" την γνωρίζει ο κύριος Δαμιανάκης και η "παρέα" του,  είναι This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Read more...

Τελικά μήπως το επιμελητήριο Χανίων έχει “στραβολεμιάσει” προς την “αριστερά”;

Αίσθηση μας προκάλεσε το γεγονός ότι πριν από δύο εβδομάδες ο “πρόεδρος” του επιμελητηρίου ο κύριος Μουντάκης (για όσους ξέρουν... καταλαβαίνουν) πήγε στην ομιλία του Τσίπρα... και έπαιζε “παλαμάκια” ενώ παράλληλα πήγε και συνέφαγε με τον Καμμένο σε γνωστό μέρος της Θεσσαλονίκης.
Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.