Ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις ο Ντουντουλάκης!

Ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις ο Ντουντουλάκης!

Έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις το δήμο Πλατανιά είναι ο Μανώλης Ντουντουλάκης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Ο Μανώλης όμως μετά την ήττα στις προηγούμενες εκλογές έχει ετοιμάσει αρκετές “εκπλήξεις” σε πρόσωπα... καθώς εκτός από τους παλιούς υποψηφίους ετοιμάζει πρόσωπα “κλειδιά” αλλά και ανθρώπους που ήταν πριν με τον Μαλανδράκη... αλλά αποχωρούν δυσαρεστημένοι. Ο Μανώλης
γνωρίζει τις αδυναμίες που είχε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και πλέον βάζει πλώρη για να αλλάξει πολλά και στον συνδυασμό του αλλά και στον προγραμματικό του λόγο. Ο Μανώλης θεωρεί ότι αυτά τα 8,5 χρόνια δεν έγιναν όσα έπρεπε και πλέον ο δήμος Πλατανιάς πρέπει να αναζητήσει κάτι νέο που θα απογειώσει την περιοχή και όχι να γίνεται μία απλή διαχείρηση. Στο ερώτημα γιατί ένας επιχειρηματίας του βεληνικούς του να θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά είναι και τελικά το... ατού του:
“Το να θέλεις να προσφέρεις είναι σαν το σαράκι που σε τρώει. Αυτό είναι αλήθεια. Εχω για τις δύο μου επιχειρήσεις τα παιδιά μου, διαφορετικά δεν θα μπορούσα να είμαι υποψήφιος. Δεν κατεβαίνω υποψήφιος δήμαρχος ούτε για να κερδίσω κάτι ούτε για να καταξιωθώ. Δεν περιμένω, να πάρω στο τέλος του μήνα τον μισθό του δημάρχου για να ζήσω και πιστεύω ό,τι αυτό είναι από τα θετικά μου στοιχεία.”
Από εκεί και πέρα εκεί που θα “χτυπήσει” τον σημερινό του αντίπαλο, είναι η καθημερινότητα, η οποία και θεωρεί ότι είναι η μεγάλη “πληγή” της δημοτικής αρχής. Όσον αφορά τον αντίπαλο του, ο Ντουντουλάκης θεωρεί ότι ο “κύκλος” του Μαλανδράκη έκλεισε στο δήμο και ότι είχε να προσφέρει αυτός και οι 5 συνεργάτες που είχε τα τελευταία 8 χρόνια το... έδωσαν. “Καιρός για να δούμε και κάτι νέο, με φρέσκα πρόσωπα και με εμπιστοσύνη σε όλους και όχι μόνο σε 5 άτομα, λες και οι άλλοι συνεργάτες και υποψήφιοι είναι άχρηστοι”. Μένει να δούμε πότε θα ανακοινώσει και επίσημα ο Ντουντουλάκης και να μας παρουσιάσει το “νέο” που ευαγγελίζεται για το δήμο Πλατανιά.
Υ.Γ Μην ξεχνάτε ότι η διαφορά του από τον Μαλανδράκη είναι 2.100 σταυροί... Ο δήμος Πλατανιά... δεν είναι δήμος Χανίων και μία περιοχή να είναι δυσαρεστημένη... αλλάζουν τα κόζια...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.