Πολάκης: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης!

Πολάκης: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης!

Πολιτικοί απατεώνες έχουν περάσει πολλοί από το τόπο μας... όμως ο Πολάκης προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να τους ξεπεράσει... μέσα σε μόλις 4 χρόνια... Να τον χαιρόμαστε... 

Δεν σας κρύβω... ότι συνομιλώντας μαζί του τον Γενάρη του 2015... 10 μέρες πριν από τις εκλογές... (συνέντευξη κάναμε) ότι με είχε πείσει ότι θέλει... να κάνει καλό στο τόπο. Σαν “παλιός” στο χώρο βέβαια... και γνωρίζοντας ότι όλα όσα τάζουν... είναι αερολογίες... κράτησα “πισινή” του είπα καλή επιτυχία... και τέλος. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που του μίλησα... μπέτι με μπέτι...
Στο δήμο Σφακίων είχε αφήσει καλές εντυπώσεις και έδειχνε ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό... Μην ξεχνάτε τους αγώνες του για το αεροδρόμιο, τα χημικά και πολλά άλλα πόυ πρωτοστατούσε εναντίων της “κακιάς” Νέας Δημοκρατίας.

Μόλις ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ... το παραμυθάκι του Πολάκη τελείωσε. Τα ψέματα... δεν μπορούσαν να κρατηθούν και άλλο... κρυμμένα και το πραγματικό πρόσωπο του Πολάκη βγήκε στην επιφάνεια.

Πριν του τα ψάλουμε να πούμε ότι έχει δίκιο... για το πάρτυ του ΚΕΕΛΠΝΟ, όσων αφορά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αθήνας... δηλαδή ότι έπαιρναν καλά λεφτά... χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά κάτι.

Μόλις ανέβηκε στην εξουσία... έδειξε και το πραγματικό του πρόσωπο. Άξεστος, “ψευτόμαγκας” και “κωλοτούμπας” σε όλα όσα είχε πει.

Όσο περνούσε ο καιρός... ξέχασε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ξέχασε τα αεροδρόμια και ξέχασε και το σκίσημο των μνημονίων. Η θεσούλα και η καρέκλα... στο βωμό του χρήματος (8.000 ευρώ το μήνα παρακαλώ δεν είναι άσχημα) και της εξουσίας. Φρόντισε ως αναπληρωτής υπουργός υγείας να “βολέψει” πολλά πρόσωπα από το χώρο... όπως διοικητές, υποδιοικητές, 7η ΥΠΕ και στο γραφείο του και όπου αλλού βρει... Γιατί ήξερε τι θα συμβεί... Ήξερε ότι σύντομα ο κόσμος θα τον περιφρονεί ή θα τον βρίζει και θα του μείνουν μονάχα αυτοί που ταϊζει... και έχει βολέψει. Και αν αναρωτιέστε... ναι... είναι πολλοί αυτοί που έχουν “τακτοποιηθεί”...
Ο Πολάκης λοιπόν δεν έχει πλέον κανένα έρρισμα στη κοινωνία. Μία βόλτα από τα καφέ της πόλης μας ή γενικά κάπου που έχει κόσμο δίνουν την απάντηση για το “ποιόν” του ανθρώπου. Φωνάζει... και το παίζει “καπετάνιος” για να φανεί και να δείξει ότι “μάχεται” τάχα μου για το καλό των πολιτών. Ειδικά στην Αθήνα “πιάνει” αυτό καθώς οι περισσότεροι φοβούνται... Να φοβηθούν όμως ποιον; Έναν ψευτοπαλικαρά που αν ακούσει έναν “ντενεκέ στο δρόμο... θα κατουρηθεί πάνω του; Έναν τύπο που το πάιζει “μάγκας” και χωρίς τον αστυνομικό του... “μούγκα στη στρούγκα”; Αυτός είναι ο Πολάκης ο ψευτοπαλικαράς... Τα βάζει με τη δικαιοσύνη μόνο όταν τον συμφέρει, μιλάει για κάθαρση... ενώ έχει φίλο του τον Κοτσακά, μιλάει για “ικανούς” ενώ έχει κολλητό του τον Καρανίκα... Αυτός είναι ο Πολάκης.

Ο Πολάκης στα Χανιά έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Πρώτα από όλα έχει μετακομίσει εδώ και καιρό... στην Αθήνα και τώρα απλά περιμένει να εκλεγεί εδώ... μπας και σώσει την παρτίδα. Για αυτό έχει βάλει μπρος το σχέδιο... με τους δημάρχους και τα έργα... για να δείξει ότι είναι “μάγκας”... και κάνει πράγματα για τον τόπο του.

Ο Πολάκης μιλάει για διασπάθιση δημόσιου χρήματος την ώρα που ο ίδιος κρατούσε διπλά βιβλία στο δήμο Σφακίων... Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Έρχεται στα Χανιά... και μιλάει για σπατάλη χρήματος στο νοσοκομείο... όταν δίνει ο ίδιος τα διπλά... στον διοικητή του νοσοκομείου, τον κύριο Βουλγαρίδη... και το αποτέλεσμα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από ότι ήταν το 2014...

Ο τίτλος της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης πάει σε αυτόν αν και θα μπορούσε να τον μοιραστεί με τον αρχηγό του... τον ΑΛέξη τον Τσίπρα. Τάλε κουάλ που λένε στο χωριό μου. Καλό θα ήταν να γράψουμε ένα βιβλίο... για τον άνθρωπο που κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να γίνει “επικίνδυνος” για την κοινωνία μας, με ΄΄οσα λέει αλλά κυρίως με τις πράξεις του... Ο “μάγκας” ο Πολάκης...
Είμαι σίγουρος ότι οι Χανιώτες μετάνιωσαν. Ίσως να μην μετάνιωσαν που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ... τότε αλλά ότι “σταύρωσαν” έναν ακάματο και αγράμματο σπουδαγμένο πολιτικό. Γιατί υπάρχει διαφορά από το σπουδαγμένος και το γραμματισμένος.

Μία πολιτική απάτη είναι ο Πολάκης. Πραγματική... Που ξέχασε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, που ξέχασε ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά, που ξέχασε ότι τα αεροδρόμια πρέπει να μείνουν κρατικά, που ξέχασε ότι οι πολίτες είναι εξαθλιωμένοι, και πολλά άλλα που απλά τα ξέχασε καθώς έγινε δημοφιλής και με 8.000 ευρώ το μήνα στο λογαριασμό του.

Καλό θα ήταν οι συνάδελφοι οι δημοσιογράφοι εξ Αθηνών να μην τον φοβούνται όταν αυτός “φωνάσκει” καθώς επαναλαμβάνω ότι στο άκουσμα από ένα δυναμιτάκι μπορεί να τρέχει... γρηγορότερα από το Μπολτ. Πείτε του να πάει να πιεί καφέ στα Χανιά χωρίς τον αστυνομικό του... Πείτε του το... Όπως έλεγε και ένας φίλος μου “μπορεί ναι αλλά... μπα”.

Αυτός είναι ο Πολάκης, η μεγαλύτερη πολιτική απάτη που πέρασε από το τόπο μας. Από το τόπο μας που έβγαλε λαμπρά ονόματα της πολιτικής...

Δεν είναι ξεπεσμός να σε αντιπροσωπεύουν στο κοινοβούλιο δείγματα Νεάτερνταλ;
Σκουλούδης Δημήτρης
Δημοσιογράφος - “Χωρίς επιχορήγηση από το κράτος και το Κεελπνο”

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.