Ξεσηκωμός για ΣΥΡΙΖΑ...

Ξεσηκωμός για ΣΥΡΙΖΑ...

Κάθετα αντίθετοι στο ενδεχόμενο να είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού τους άτομα που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα στελέχη του Αρναουτάκη στα Χανιά και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του έχουν μεταφέρει ότι “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” και δεν υάρχει καμία ανάγκη να δώσουν τροφή για σχόλια βάζοντας μέσα άτομα τα οποία είναι Συριζαίοι. Μάλιστα δεν μένουν μόνο εκεί και διατυμπανίζουν παντού ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν το έχουν και σε πολύ να σηκωθούν και να φύγουν. Μιλάμε τώρα για κορυφαία στελέχη που τραβάνε τους “σταυρούς” όχι παίξε γέλασε... Θεωρώ ότι ο Αρναουτάκης είναι πανέξυπνος και δεν θα θέσει σε κίνδυνο την παράταξη του, ούτε την φαινομενική του νίκη αυτή τη στιγμή βάζοντας άτομα που υπηρετούν ή υπηρέτησαν τον ΣΥΡΙΖΑ... Ας φωνάζουν αυτοί... ότι τον στηρίζουν... δεν θα βρουν πόρτα ανοιχτή... Έτσι λέμε... Θα πέσουμε από τα σύννεφα αν γίνει κάτι διαφορετικό...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.