Φωνάζει για τους Λάκκους!

Φωνάζει για τους Λάκκους!

Την άμεση επίλυση ενός προβλήματος οδοποιίας στην Τοπική Κοινότητα Λάκκων, για το οποίο κάτοικος της περιοχής έχει διαμαρτυρηθεί εγγράφως, διά του Τύπου, δύο φορές, ζητά με σημερινή του ανακοίνωση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά Μανώλης Ντουντουλάκης.


Όπως μπορείτε να δέιτε ο Μανώλης ασχολείτε και με τα “μικρά” του δήμου και αυτό γιατί εκεί γίνεται η “διαφορά”. Ο πολίτης θέλει τον κάθε ενδιαφερόμενο να ασχολείται με τα “μικρά” κυρίως έργα του τόπου του, τους δρόμους του, τα πεζοδρόμια του, τον φωτισμό του, το νερό του. Ο Ντουντουλάκης το έχει διαπιστώσει και πλέον καθημερινά κινείται σε όλο το μήκος του δήμου Πλατανιά και βλέπει ο ίδιος τα θέματα που απασχολούν το δημότη. Όπως λέει και ο ίδιος: “Θα γυρίσω σπιθαμή προς σπιθαμή όσες φορές χρειαστεί το δήμο για να λύσω τα προβλήματα των συνδημοτών μου”.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.