Βάστα Κουρτάκη... Βάστα...

Βάστα Κουρτάκη... Βάστα...

Δεν μας τα λέει καλά ο εκδότης των Παραπολιτικών και συνάμα Χανιώτης Γιάννης Κουρτάκης.

Έγραψε προχτές:
Προνομιακής μεταχείρισης τυγχάνει από τα Media του Νομού Χανίων ο Παύλος Πολάκης. Προφανώς οι ιδιοκτήτες των Μέσων εκτιμούν τον πολιτικό πολιτισμό που “εξάγει” ανά την επικράτεια ο πολιτικός καθρέπτης του Αλέξη Τσίπρα. Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι , κυρίως οι συνάδελφοι του, στο ψηφοδέλτιο του Συριζα που έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι ο Σφακιανός έχει ανακαλύψει τη μαγική “συνταγή που τον κάνει συμπαθή στους “διαπλεκόμενους” των Χανίων.”

Αγαπητέ κύριε Κουρτάκη δεν μπορείς να μας τσουβαλιάζεις όλους σε ένα τσουβάλι. Επειδή δύο... ή τρία μέσα μαζικής ενημέρωσης τα έχουν κάνει “πλακάκια” με τον Πολάκη δεν θα μας παίρνει όλους η μπάλα. Όταν 4 χρόνια τώρα “χτυπάμε” τον δήθεν εξυγιαντή της πολιτικής ζωής του τόπου μας... δεν θα μπαίνουμε στον ίδιο σάκο με αυτούς που προφανώς... και έχουν “συναλλαγή αγάπης” με τον Σφακιανό πολιτικό. Συμφωνώ ότι συγκεκριμένα μέσα τον έχουν κάνει ήρωα, όμως αυτό ποσός μας ενδιαφέρει εμάς. Καλό θα ήταν φίλες Γιάννη να γράφεις “ορισμένα” μέσα και όχι να το αφήνεις να πλανιέται στον αέρα. Τα Χανιά είναι μικρό χωριό και το ποιος διαπλέκεται με ποιον... το γνωρίζουν καλά.
Όσο για τον Πολάκη... θεωρώ ότι του έχουμε αφιερώσει τόσες πολλές σελίδες αλλά και πρωτοσέλιδα για την “πάρτη” του όπως και άλλα μέσα των Χανίων ώστε να μπαίνουμε στο ίδιο τσουβάλι!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.