Στις επάλξεις και ο Ταβουλάρης!

Στις επάλξεις και ο Ταβουλάρης!

Μετά την παρουσίαση του συνδυασμού του Άρη Παπαδογιάννη και ο Παναγιώτης Ταβουλάρης ανακοίνωσε επίσημα ότι συνεχίζει στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου.

Αναλυτικά έγραψε: Από σήμερα και επίσημα εντάσσομαι στην συνολική προσπάθεια των Χανίων για ένα ή και περισσότερα βήματα μπροστά. Μέσα από μία πλειάδα εκλεκτών υποψηφίων δημάρχων, που μόνο το καλό της πόλης αναζητούν, ο κάθε ένας από την δική του σκοπιά, και μαζί με μία ομάδα από το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, εκλεκτών όλων από όλους τους συνδυασμούς, συντάσσομαι με τον Άρης Παπαδογιάννης (Aris Papadogiannis), ως , κατά τη γνώμη μου, τον ικανότερο για την θέση του δημάρχου του μητροπολιτικού μας δήμου . Και αν με ρωτήσετε γιατί, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΑΣ.
Με το Άρη τον Παπαδογιάννη μας συνδέουν φιλία, αλληλοεκτίμηση και κοινοί αυτοδιοικητικοί αγώνες. Σας καλώ να τον στηρίξουμε στον αγώνα του.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ
Ορθοπαιδικός Χειρουργός Τραυματολόγος , πρώην Αντιδήμαρχος Χανίων

Υ.Γ Το "αίμα νερό δεν γίνεται"... 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.