Συμπαθητική εκδήλωση...

Συμπαθητική εκδήλωση...

Μια χαρά... ήταν η εκδήλωση του Παναγιώτη. Συμπαθητικά γιατί ναι μεν είχε πολύ κόσμο αλλά δεν μπορούσα να διαπιστώσω αν ήταν από το Καστέλι ή όχι... γιατί αν είναι από το Καστέλι... δεν μετράει.

Σε γενικές γραμμές πρέπει να είναι ευχαριστημένος γιατί κατάφερε να κάνει μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Φρεσκάδα... μπόλικη... Όμως από εκεί και πέρα θα σταθώ λίγο στους σταυρούς... Είδα τους 45 υποψηφίους του και δεν ενθουσιάστηκα από πλευράς σταυρών. Φρέσκα και νέα πρόσωπα μεν... αλλά δεν είδα κανέναν που να μπορώ να πω ότι θα εκλεγεί με σιγουριά. Ποιους γνώριζα εγώ;
Τον Ηλιάκη το Νίκο... που δεν περίμενα ότι θα κατέβει μαζί του... μέχρι και την ανακοίνωση. Όσο φίλος του και να ήταν ο Παναγιώτης... δεν περίμενα από τη στιγμή που ήταν κουμπάροι με το Δαμιανάκη να κατέβει απέναντι του. Οπότε εδώ βλέπω να υπάρχει ένα θεματάκι το οποίο... δεν λύνεται και εύκολα.

Ξέρω την Καλογρίδη την Αριστέα από το Κρητικόραμα... που κάνει εκπομπές με τα Κρητικά και είναι εξαιρετική κοπέλα...

Τον Καμηλάκη τον Αντώνη που κατέβηκε με τον Σκουλάκη και έχει την ταβέρνα τον Κάβουρα.

Τον Άρη τον Μανουδάκη τον γνωστό Dj που είναι καλό παιδί...

Τον Μιχαηλάκη τον Στυλιανό που είναι ο πιο γνωστός από όλους τους υποψηφίους.

Η Ντερμανάκη η Χαρίκλεια που είναι εξαιρετική κοπέλα και ήταν και υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στα... δύσκολα!

Τον Πετσετάκη που είναι πρόεδρος στο επιμελητήριο...

Τον Τσουπάκη τον Μιχάλη που είναι στα ΚΤΕΛ... (Δεν έφερε τελικά πούλμαν από το Καστέλι)

Την Φτυλιτάκη τη Νίκη που ήταν κάποτε με τον Θεοδωράκη...

και τέλος τον Χαζιράκη το Νίκο που είναι δικηγοράρα...

Καλά παιδιά, νέα και φρέσκα... Εκεί που κρατάω μικρό καλάθι είναι με το θέμα των σταυρών καθώς δεν βλέπω “πολυβόλα”. Όπως και να έχει είναι μία καλή αρχή στο εγχείρημα του Παναγιώτη για να γίνει ή τώρα ή στο μέλλον δήμαρχος Χανίων.

Υ.Γ 1) Όσον αφορά την ομιλία του δεν θα σχολιάσω από εδώ... Όλοι οι παλιοί είναι "κακοί" και αυτοί οι "καλοί"; Μιλάει υποτιμητικά για αυτούς... που παρακαλούσε να μπουν στο ψηφοδέλτιο; Λίγο "κράτει" δεν κάνει κακό... Αλλά θα τα πούμε σε άλλο αρθράκι... 

Υ.Γ 2) Παλιός είναι και ο Σημανδηράκης... 9 Χρόνια Περιφερειακός σύμβουλος... είναι λίγα? 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.