Η διοικήτρια της 7ης Υ.Π.Ε βρίζει τον Αμφιλόχιο!!!

Η διοικήτρια της 7ης Υ.Π.Ε βρίζει τον Αμφιλόχιο!!!

Η διορισμένη από το ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Γιακουμάκη προκαλεί για ακόμα μία φορά αναρτώντας απίστευτα “επίθετα” εναντίων του Μητροπολίτη Αμφιλόχιου... που τόλμησε να κάνει παρέμβαση για τις καταστροφές!

Πριν από μερικές μέρες... ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος με άρθρο του εγκάλεσε τις αρχές, κατηγορώντας τις ευθέως για απόπειρα αποποίησης των ευθυνών τους με κύρια επίκληση από την πλευρά τους, την αναρμοδιότητα σχετικά με τον δρόμο του Σταλού που είχε κλείσει...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη έκανε ένα σχόλιο επί τούτου... με κόσμιο τρόπο φυσικά γράφωντας τα εξής:
Κάποιες σκέψεις διαβάζοντας την δημόσια τοποθέτηση του Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιου: Είχα την εντύπωση ότι σε περιόδους μεγάλων καταστροφών αυτό που οι πνευματικοί ταγοί πρέπει να επιδιώκουν είναι η σύμπνοια, η καταλλαγή, η άθροιση δυνάμεων κι όχι η πολιτική αντιπαράθεση, η απεύθυνση στο θυμικό των ανθρώπων και η εκμετάλλευση της δικαιολογημένης απελπισίας τους. Για όλα υπάρχει χρόνος. Δε νομίζω ότι τώρα είναι ο κατάλληλος. Ας σεβαστούμε τον πόνο των ανθρώπων - ας τους στηρίξουμε αυτές τις στιγμές. Και στηρίζω αυτή τη στιγμή μεταφράζεται σε επιτάχυνση των διαδικασιών για την αποκατάσταση, την επικοινωνία, καταγραφή και στήριξη σε αυτούς που έχασαν περιουσίες και προσπάθεια να ξαναστηθεί η γέφυρα του Κερίτη στα πρώτα αχνάρια. Και πρέπει να πω ότι η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών στα Χανιά μας ξάφνιασε ευχάριστα όλους, όταν αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να συμβάλει στην αποκατάσταση του μνημείου. Θα παρακολουθούμε από κοντά και θα ελέγχουμε την πολιτεία ώστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να γίνει πράξη η υπόσχεση ανακατασκευής της ιστορικής γέφυρας κατά τα πρότυπα της ανακατασκευής της γέφυρας στην Πλάκα της Ηπείρου. Όλα φτιάχνονται όταν υπάρχει θέληση σύμπνοια και σχεδιασμός. Μόνο οι ανθρώπινες ζωές δεν ξαναφτιάχνονται. Δυστυχώς, σε αυτόν τον χαλασμό χάσαμε έναν συνάνθρωπο μας. Αλλά βλέποντας την έκταση της καταστροφής λέμε ευτυχώς που το κακό σταμάτησε εκεί. Και οι γέφυρες θα γίνουν και η οδοποιία θα αποκατασταθεί και οι αγροί θα ξανακαρπίσουν. Αρκεί να υπάρχει θέληση. Κι αυτή υπάρχει. Αρκεί να ανασκουμπωθούμε όλοι.

Απίστευτες εκφράσεις...
Και εδώ έρχεται η κυρία υποδιοικήτρια της 7ης Υ.Π.Ε... που με σχόλιο της κάτω από όσα έγραφε η κυρία Βαγιωνάκη έγραψε τα εξής:
Πόσο κρίμα τη θέση που υπηρέτησε ο μέγιστος των ιεραρχών Ειρηναίος να διακονεί σήμερα αυτός ο ολίγιστος, εγωκεντρικός, εμπαθής τύπος που χρησιμοποιεί ακόμη και τον άμβωνα για να ξεράσει τη χολή και το δηλητήριο της ψυχής του. Κρίμα...

Απίστευτο θράσος...
Η εκλεκτή του Παύλου Πολάκη που ως δια... μαγείας... έγινε υποδιοικήτρια της 7ης Υ.Π.Ε από νοσηλεύτρια... που ήθελε να πηγαίνει να κάθεται και στους επισήμους στις παρελάσεις... μιλάει με τέτοιο τρόπο για τον Αμφιλόχιο. Ακόμα και η Βάλια που δείχνει να διαφωνεί εκφράζεται με σεβασμό... ενώ η κυρία Γιακουμάκη λέει λέξεις όπως “ολίγιστος”, εγωκεντρικός, εμπαθής που “ξερνάει χολή και δηλητήριο”. Θα μπορούσε να διαφωνεί και να το εκφράσει με πιο κόσμιο τρόπο την αντίθεση της. Θα μπορούσε να σεβαστεί ότι καλώς ή κακώς αντιπροσωπεύει την 7η Υ.Π.Ε και να μην μιλάει με τέτοιο τρόπο...

Προσέξτε μιλάμε για τον Αμφιλόχιο που έχει δώσει δείγματα γραφής στην κοινωνία, που έχει βοηθήσει τόσο πολύ κόσμο. Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα με όσα ΔΗΜΟΣΙΑ έγραψαν για έναν μητροπολίτη που έχει να δείξει τόσο έργο!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.