Δύναμη ο Τσαπάκος!

Δύναμη ο Τσαπάκος!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΑΚΟΣ...  Πρώην δήμαρχος Θερίσου, νυν δημοτικός σύμβουλος και ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην δημιουργία ενός πολλυσυλεκτικού και μεγάλου ψηφοδελτίου στο πλευρό του Παπαδογιάννη.

Δε νομίζω ότι χρειάζονται διαιίτερες συστάσεις, είναι μέσα στο τοπ 3 της Χανιώτικης κοινωνίας σε σταυρούς και αυτό τα λέει όλα... O ίδιος με ένα λιτό κείμενο εξηγεί γιατί κατεβαίνει με τον Άρη:

Αγαπητοί συνδημότες,

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις 26 Μαϊου θα καθορίσουν την προοπτική ανάπτυξης του Καλλικρατικου Δήμου Χανίων για την επόμενη τετραετία. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια για να χαθεί ούτε ώρα απο αυτή την προσπάθεια. Για τον λόγο αυτό,αποφάσισα να συμμετέχω εκ νέου σε ένα αμιγώς αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Άρη Παπαδογιαννη, ένα άνθρωπο που με συνέπεια έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις τον Δήμο Χανίων. Αγαπητοί συνδημότες, ζητώ την δική σας στήριξη ώστε να μπορέσω να συμβάλω και γω σε αυτήν την προσπάθεια!

Με εκτίμηση, 
Τσαπακος Γιώργος 
π.Δήμαρχος Θερισου ,π. αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Χανίων, Δημοτικός σύμβουλος Χανιων

 
 
 
back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.