Ωραίος...

Ωραίος...

Μόνιμος κάτοικος Κρήτης έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης καθώς είναι συνεχώς μεταξύ Ηρακλείου και Χανίων.

Οι υποθέσεις για το νησί είναι πολλές και “ανοιχτές” και ο Αλέξανδρος δείχνει ότι όχι μόνο νοιάζεται αλλά βοηθάει και τον Αρναουτάκη να λύσουν προβλήματα. Κοτζάμ σύμβουλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης είναι και ο λόγος του περνάει στα... “κεντρικά”. Ο Αλέξανδρος έχει κρατήσει μία πολύ καλή στάση απέναντι στον Αρναουτάκη και δείχνει ότι θέλει να προσφέρει. Λίγοι θα έκαναν όσα κάνει στη θέση του και θα σήκωναν συνεχώς “μπαϊράκι” για να δείξουν ότι είναι αντιπολίτευση: “Στόχος μου δεν είναι να αναδειχθώ εγώ, στόχος μου είναι να λύσουμε προβλήματα. Δόξα το Θεό ο Περιφερειάρχης, ακούει, συνεργάζεται και θεωρώ ότι μέσα από τη στάση μας αυτή προσφέρουμε και εμείς ώστε η Κρήτη να παίρνει αυτό που της αναλογεί”. Σωστός ο Αλέξανδρος...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.