Τι συμβαίνει με τον Βασίλη;

Τι συμβαίνει με τον Βασίλη;

Σας είχαμε πει εδώ και πολύ καιρό ότι ο Βασίλης Διγαλάκης είναι από τους πρώτους που είναι στη λίστα για να “χάσουν” Υφυπουργείο όταν θα γίνει ο ανασχηματισμός.

Σύμφωνα με τα περισσότερα site της Αθήνας ήδη ο πρωθυπουργός έχει βρει τον αντικαταστάτη του, που είναι καθηγητής Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με όσα λέγονται, από πλευράς Μαξίμου περίμεναν ότι θα είναι πιο αποτελεσματικός στις παρεμβάσεις του για τα Πανεπιστήμια και όχι μόνο. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι και σαν βουλευτής Χανίων υπάρχουν έντονα παράπονα από τη κοινωνία. Ήδη τα σχολεία της Κισάμου τον... “περιμένουν” καθώς δεν έχουν δει λύσεις στο στεγαστικό τους πρόβλημα ενώ και άλλοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ενώ είναι Υφυπουργός Παιδείας και μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις δεν τις δίνει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι που ήταν δίπλα του προεκλογικά πλέον έχουν “ψυχραθεί” μαζί του και δεν παρουσιάζονται στο πλάι... του όταν βρίσκεται στα Χανιά. Όσο για τις επισκέψεις του στα Χανιά είναι πλέον μετρημένες στα δάχτυλα των χεριών του. Δεν πρέπει να ξεχνάει ο “πρύτανης” ότι η σχέση με τους ψηφοφόρους και τους πολίτες της περιοχής που εκλέγεσε... δεν είναι μόνο προεκλογικά... Κάποιος να τον συμβουλέψει γιατί δεν φαίνεται να το κατανοεί...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.