Συλληπητήρια Στέλιο!

Συλληπητήρια Στέλιο!

Τελευταίο αντίο στον παπά Μάρκο Κονταδάκη, πατέρα του ιδιαίτερου του Πρωθυπουργού, Στέλιου Κονταδάκη.


Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ι.Ν. Τίμιου Σταυρού στο Ροδοβάνι από τον Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο και τον Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό.
Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, κλήρος και λαός αποχαιρέτισαν τον σεβάσμιο γέροντα του Σελίνου, που λίγη ώρα αργότερα τάφηκε στο κοιμητήριο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν έδωσαν ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο Κώστας Πρωτοπαπαδάκης, η Ελίνα Κυπραίου από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Γιώργος Μπέας, ο Ανδρέας Κουκλινός, ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ κ. Αγαπίουο Μανόλης ο Φραγκάκης και ο Ευτύχης Δαμιανάκης. Ο Στέλιος Κονταδάκης αποτελεί πρότυπο για το τόπο μας και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στα ψηλά κλιμάκια του Μαξίμου. Για όσους γνώριζαν τον πατέρα του... ακολουθεί τα χνάρια του στη ψυχή του και στην καλοσύνη του. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Αθήνα ξέρουν πολύ καλά το ρόλο του Στέλιου Κονταδάκη για τα Χανιά μας. Νομίζεται ότι είναι μικρό πράγμα να βρίσκεται Χανιώτης στο “τιμόνι” ενός πρωθυπουργικού γραφείου; Γνωρίζεται πόσο σημαντικό είναι να έχουμε αυτόν τον “αθόρυβο” αλλά τόσο αποτελεσματικό άνθρωπο στο πλάι μας; Ευχαριστούμε... Στέλιο!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.