Κάτι περισσότερο από "ΑΣΧΕΤΟΙ" στο δήμο...

Κάτι περισσότερο από "ΑΣΧΕΤΟΙ" στο δήμο...

Τον Πρόεδρο, Ιωάννη Χίνο, και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Χ υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στη συνάντηση από την πλευρά του Δήμου Χανίων παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Μανώλης Κοτσιφάκης, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης.

Συζήτησαν λέει για τα θέματα του κολυμβητηρίου... 

Και αναρωτιόμαστε κάτι πολύ...απλό. Ο Νίκος ο Βλαζάκης που ήταν. Αν ένας από εκεί μέσα ξέρει για το κολυμβητήριο και το ΝΟΧ... αυτός είναι ο Νίκος ο Βλαζάκης. Δεν συνεργάζονται με το Δήμαρχο; Ρωτάω εγώ... Δεν τον έχει στα σχολεία τον κυρ Νίκο; Δεν έχουν το τηλέφωνο του Νίκου του Βλαζάκη... του συμβούλου τους; 

Τον κάλεσε; Τον φώναξε; Κάποιος από το δήμο να του πει... να παραβρεθεί...

Άφησαν τον μοναδικό που έχει ιδέα από το άθλημα και τις εγκαταστάσεις... 

Ποιος; Ο Σημανδηράκης. Ο δήμαρχος που η μοναδική επαφή που έχει με τον υγρό στίβο είναι με τα κινούμενα σχέδια του Μπομπ του Σφουγγαράκι. 

Ο δήμαρχος που ακόμα κάνει μπάνιο με τα "μπρατσάκια", (τόσο σχετικός είναι με την κολύμβηση) δεν κάλεσε τον ΣΥΜΒΟΥΛΟ του... Αν είναι δυνατόν. Και καθόντουσαν οι άνθρωποι του ΝΟΧ να μιλάνε για κολύμβηση και εγκαταστάσεις... με τους πλέον άσχετους που υπάρχουν! Ένας Βλαζάκης που έχει βάλει πλακάκι πλακάκι... χαλίκι χαλίκι... στο κολυμβητήριο. Αλλά είπαμε... όλα για τη φωτογραφιούλα και το instagram εκεί στην Κυδωνίας. Δε ντρέπονται λίγο; 

Υ.Γ Αν δεν ξέρουν ποιος είναι ο Νίκος ο Βλαζάκης εκεί στο δήμο... ας διαβάσουν λίγο τις διακρίσεις του, μπας και ξεστραβωθούν. 

…. η ζωή του έχει δοθεί ολοκληρωτικά στον αθλητισμό, στην  ηλικία των  6 ετών ξεκίνησε ως αθλητής/κολυμβητής με το Ν.Ο. Χανίων με πολλά μετάλλια σε περιφερειακούς αγώνες και την 3η Πανελλήνια νίκη το 1971 στο πρωτάθλημα κολύμβησης νέων.

Επί 25 έτη ήταν κολυμβητής ή πολίστας με τα χρώματα του Ν.Ο. Χανίων, το 1982 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σαν προπονητής κολύμβησης και μετά  υδατοσφαίρισης ταυτόχρονα ξεκίνησε και τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα του Παγχανιακού το 1970 και το 1978 μεταπήδησε στον Αθλητικό Όμιλο Χανίων που ήταν ποδοσφαιριστής για 15 έτη έχει διατελέσει και ποδοσφαιριστής στο Ποσειδώνα Τσικαλαριών και στο Α.Ο. Πλατανιά για  3 έτη.

Σαν προπονητής των μικρών κατηγοριών στο Ν.Ο. Χανίων έχει κατακτήσει αμέτρητα μετάλλια για τη πόλη μας και το 2001 μεταπήδησε για 9 χρόνια σαν ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Ελλάδος με πάρα πολλές διακρίσεις σαν βοηθός προπονητή στην ομάδα νέων στο Παγκόσμιο το 2001 που κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Έχει τιμηθεί με άπειρες διακρίσεις από την Κολυμβητική Ομοσπονδία και από την ολυμπιακή επιτροπή για τις υπηρεσίες του στην Ελληνική υδατοσφαίριση. Σε όλη την Ελλάδα παίζουν παίκτες που έχουν αναδειχθεί από τον «κύριο Νίκο»

Το 2008 ήταν και προπονητής στο Ν.Ο. Λάρισας την οποία ανέβασε στη Α΄ κατηγορία από το 2010 γύρισε στο «Σπίτι του», για να επιστέψει η ομάδα Πόλο της πόλης μας εκεί που της αξίζει «Στην μεγάλη Α1 Κατηγορία» και να ξεκινήσουν πάλι οι διακρίσεις στις μικρές κατηγορίες υδατοσφαίρισης.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.