Ένας δήμαρχος που ξέρει να "πουλάει" την κατάλληλη στιγμή!

Ένας δήμαρχος που ξέρει να "πουλάει" την κατάλληλη στιγμή!

Βρε καλώς τον δήμαρχο...

Που από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκε παρακαλούσε τη Χρυσούλα τη Χατζηδάκη να πάει μαζί του... Μόλις είδε ότι η Χρυσούλα... δεν του κάνει τα χατίρια στο “μαγαζάκι” της ΔΕΥΑΧ... αποφάσισε να την καρατομήσει. Δεν το έχει και σε πολύ ο δήμαρχος αφού είναι της φιλοσοφίας... “δεν είσαι μαζί μου... είσαι εχθρός μου”.

Στη ΔΕΥΑΧ... όχι μόνο ήταν η καλύτερη που πέρασε η Χατζηδάκενα αλλά άφησε και έργο. Μην ξεχνάτε ότι ήταν από τους πρώτους που “συμμάχησε” με τον Παναγιώτη για να λειτουργήσει ο δήμος Χανίων και επικρίθηκε έντονα για την απόφαση της αυτή. Όμως δεν ήξερε για το χαρακτήρα του Παναγιώτη. Δεν ήξερε ότι θα της ζητήσει πράγματα τα οποία αν μη τι άλλο δεν είναι “σωστά”. Τον έμαθε πάντως από πρώτο χέρι... ποιος είναι ο Σημανδηράκης.

Και έρχεται η σειρά των άλλων... Για ποιους αναφερόμαστε; Για τους 3 του Βάμβουκα... Σύντομα θα καταλάβουν και αυτοί πόσο “αναλώσιμοι” είναι για τον Παναγιώτη. Θα πάρει ότι χρειάζεται από τους τρεις τους... και μόλις γίνει αυτό... θα τους “σουτάρει”.

Και να πεις ότι δεν το είχε ξανακάνει; Πάει στα κομμάτια. Ο πρώτος που έμαθε τι εστί Σημανδηράκης... ήταν ο πρώην δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας. Πήγε με κάθε ειλικρίνεια να βοηθήσει το νυν δήμαρχο και αντ’ αυτού... ο Σημανδηράκης παρουσίαζε όλα τα έργα του... σαν δικά του! Μάλιστα όταν κατάφερε να του διαλύσει την δημοτική του ομάδα... τον “πέταξε” από την “συμμαχία”... αφού τον είχε ξεζουμίσει πρώτα!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.