Τέσσερις νέοι αυτοδιοικητικοί που πρέπει να συνεχίσουν στο δήμο

Τέσσερις νέοι αυτοδιοικητικοί που πρέπει να συνεχίσουν στο δήμο

Ο Γιάννης Μαλανδράκης ίσως να είναι και η αιτία... τέσσερις νέοι αυτοδιοικητικοί να συνεχίσουν την ενασχόληση τους με τα κοινά.

Μιλάμε για τους Ξανθουδάκη, Αδοντάκη, Κουτράκη και Κοτζαμιχάλη. Όλοι τους εξαιρετικοί σε ότι έχουν κάνει στο δήμο και απαραίτητοι για να πάει ο δήμος μπροστά. Θεωρώ ότι γνωρίζοντας πόσο πίσω έχει πάει ο δήμος με τον Σημανδηράκη θα θέλουν να βοηθήσουν να πάει μπροστά ο τόπος. Ο Ξανθουδάκης άφησε έργο που φαίνεται τώρα, ο Αδοντάκης ήταν ένας εκ των κορυφαίων που πέρασε από τα έδρανα του συμβουλίου, ο Κουτράκης ήταν και θα είναι από τους πιο δουλευταράδες που είδαμε στο δήμο ενώ ο Κοτζαμιχάλης... είναι μία "ομάδα" μόνος του με απίστευτη προσφορά όσο ήταν στην υπηρεσία πρασίνου αντιδήμαρχος. Η μοναδική ελπίδα για να συνεχίσουν να βοηθάνε το τόπο τους είναι η κάθοδος του Μαλανδράκη στα κοινά των Χανίων, τόσο απλά. 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.