Από μέρα σε μέρα... ο Γιάννης έρχεται!

Από μέρα σε μέρα... ο Γιάννης έρχεται!

Φεβρουάριο είχε πει ότι θα ανακοινώσει τις προθέσεις του ο Μαλανδράκης και ότι λέει το τηρεί στο ακέραιο.

Ο Γιάννης τα ζύγιασε... και από ότι φαίνεται θα κατέβει στα Χανιά. Ο Γιάννης είναι ο πλέον επιτυχημένος δήμαρχος της Κρήτης... έκανε τον Πλατανιά “αγνώριστο” κυριολεκτικά με τα έργα που έκανε τόσα χρόνια και άφησε την σφραγίδα του. Χρόνια θα λένε για το τι άφησε στην περιοχή. Ο Γιάννης πλέον είναι απαραίτητος για τη πόλη των Χανίων και ο κόσμος του το ζητάει με μεγάλη αγωνία. Αν δείτε τον κόσμο πως κάνει... όταν τον συναντήσει θα καταλάβετε πόσο πολύ τον θέλουν.

Από εκεί και πέρα, πολλοί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης τον "παρακαλάνε" κυριολεκτικά καθώς ξέρουν ότι είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει εικόνα στη πόλη μας και να την κάνει πραγματικά όμορφη. Ο μόνος που μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο για το τόπο και κυρίως ο μόνος που μπορεί να ενώσει όλους όσους θέλουν να προσφέρουν. 

Μετά την κακοκαιρία... μόλις περάσει η... Μπάρμπαρα... αναμένεται στο ακουστικό σας! 

Υ.Γ Ο Γιάννης αγαπάει τον Πλατανιά, εξού και χρόνια τώρα η προσφορά του και δεν του είναι εύκολη η απόφαση. Όμως 13 χρόνια εκεί τους... άλλαξε και ωρίμασε την κατάσταση ώστε να πορευτούν και χωρίς αυτόν με σχέδιο και πρόγραμμα... την επόμενη τετραετία ανεξαρτήτου δημάρχου. 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.