Πως φτάσαμε στο σημείο ο Σημανδηράκης να είναι "μόνος" του στις εκλογές!

Πως φτάσαμε στο σημείο ο Σημανδηράκης να είναι "μόνος" του στις εκλογές!

Σίγουρα για τους υποψηφίους του... είναι ο καλύτερος! Ο κόσμος όμως έχει αντίθετη άποψη. Άσχετα που με το ψηφοδέλτιο του... δεν τους αφήνει περιθώρια να εκφραστούν.

 Αν προσπαθήσεις να θυμηθείς κάτι που να έχει κάνει ο άνθρωπος αυτός... είναι ο αποτυχημένος ποδηλατόδρομος. Όμως και πάλι τους έδειξε πως γίνεται πολιτική... Πως φτάσαμε στο σημείο όμως να μην κατεβαίνει κάποιος αντίπαλος του... παρά μόνο η Μανιμανάκη και ο Λουτσέτης;

Ξεζούμισε όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς και τώρα είναι καβάλα στο άλογο. Κοροϊδεψε τον Βάμβουκα και του πήρε ότι καλύτερο είχε... και τον πέταξε σαν λεμονόκουπα.

Ξεγέλασε τον Δαμιανάκη κάτι που δεν το περιμέναμε καθώς ο Ευτύχης έχει την εμπειρία να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Όμως ξεγελάστηκε από τον Σημανδηράκη και παρέδωσε άνευ όρων την παράταξη του.


Από του Παπαδογιάννη που... τόσο πολύ κατηγορούσε... έκανε... κανονικό “βιασμό”. Αναρίθμητα πρόσωπα... που άλλοτε ήταν “κακοί”, “παλιοί” και “λίγο锨 τώρα λέγονται... “ομάδα” που μεγαλώνει!

Τον Αρχοντάκη... τον “ξεζούμισε” και αυτόν... πήρε 2-3 που ήθελε και άντε γεια!


Αν αμφιβάλλει κανένας... μία ματιά στο ψηφοδέλτιο του... θα σας πείσει.
Το καλύτερο βέβαια είναι ότι αν τους ρωτήσεις όλους αυτούς γιατί πάνε με τον Σημανδηράκη... που συνέχεια τον κατηγορούσαν ότι δεν έχει κάνει τίποτα για τα Χανιά... θα λάβεις τις εξής απαντήσεις:
1) Έλα μωρέ... εγώ στο τοπικό κατεβαίνω...
2) Έλα μωρέ... εμένα με βάλανε... τελευταία στιγμή δεν έχω σχέση με αυτά.
3) Έλα μωρέ... μπορεί να μην έχει κάνει κάτι αλλά θα μπω εγώ και θα τα φτιάξω.
4) Έλα μωρέ... δεν υπήρχε άλλος συνδυασμός... που να πάω;
5) Έλα μωρέ... εγώ δεν ήθελα να μπω αλλά μπήκε ο κουμπάρος του ξαδέρφου της θείας μου και με ανάγκασε να μπω...
6) Εγώ θέλω να εκλεγώ... και επειδή θα βγει αυτός... θα πάω μαζί του.

Δεν βρέθηκε ένας από όλους αυτούς... να κάτσει και να μας πει ότι είδε έργα. Ότι τέλος πάντων είδε στη περιοχή του να γίνονται πράγματα... Έναν να μου πει ότι τους αρέσει η εικόνα των Χανίων και είναι ευχαριστημένος.

Κατά τα άλλα... Όλοι γράφουν ότι αισθάνονται υπερήφανοι που θα συμμετάσχουν στην ομάδα του Παναγιώτη... για να συνεχιστεί το έργο στα Χανιά. Πιο έργο;
Να μην υπάρχουν πάρκινγκ, να υπάρχει ατελείωτο κυκλοφοριακό:
Να είναι διαλυμένοι οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια; Να πλημμυρίζουν τα Χανιά... στο ψιλόβροχο: Που δεν έχουν δει οι περισσότεροι περιαστικοί δήμοι ούτε χαλίκι; Που τα έργα αργούν... 1 χρόνο... και γίνονται και ημιτελή; Τι ακριβώς τους αρέσει από τα Χανιά της 4ετίας του Σημανδηράκη;

Όμως επέλεξαν τον Σημανδηράκη καθώς είχε φροντίσει να μην υπάρχει άλλο μέρος να στραφούν. 

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον από εκεί μέσα να εκλεγούν οι ανθρώποι που μπορούν να προσφέρουν, καθώς υπάρχουν πολλά καλά παιδιά στο συνδυασμό... και αφού ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει κάτι πέρα από πολιτική του instagram να αλλάξουν τα κακώς κείμενα της πόλης μας. Υπάρχουν επιλογές για όσους τελικά αποφασίσουν να ψηφίσουν τον συνδυασμό αυτό και καλό θα ήταν να τους ξεχωρίσουν. 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.