Παπαδογιάννης - Τσαπάκος εις σάρκα μίαν!

Παπαδογιάννης - Τσαπάκος εις σάρκα μίαν!

Η πρώτη μεγάλη αυτοδιοικητική συνεργασία είναι και επίσημα γεγονός... Ήταν απλά θέμα χρόνου η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του “Κ” ενώ αναμένονται και οι υπόλοιπες ανακοινώσεις

Εδώ και αρκετούς μήνες σας λέγαμε για το “φλερτ” που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα σε Άρη Παπαδογιάννη και Γιώργο Τσαπάκο. Οι δύο τους είχαν άριστες σχέσεις και φαινόταν ότι είναι πολύ “κοντά” εδώ και αρκετό καιρό. Όσο όμως κανένας δεν μιλούσε... όλα απλά ήταν φήμες. Πλέον όμως έγινε ξεκάθαρο ότι οι δύο τους θα συμπορευτούν στις εκλογές που θα διεξαχθούν σε περίπου 10 μήνες. Ο Γιώργος Τσαπάκος με δήλωση του στον τύπο αναφέρει τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση αυτή:

Το 2014 μαζί με πλειάδα Χανιωτών συνεργαστήκαμε με τον κ Σκουλάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κάναμε μία υπέρβαση αναζητώντας κοινούς τόπους, υπερβαίνοντας τις όποιες διαχωριστικές γραμμές με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας.
Η σύμπλευση αυτή έγινε με τον κύριο Σκουλάκη και όχι με την σημερινή δημοτική αρχή καθώς πιστεύαμε ότι ο Δήμος δεν είναι για «πειράματα».
Τα πειράματα αυτά και κυρίως από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση, οδήγησαν τον Δήμο Χανίων στην σημερινή κατάσταση με συσσωρευμένα εκατοντάδες προβλήματα και τις περιαστικές περιοχές αφημένες στην τύχη τους.
Εκ του αποτελέσματος δυστυχώς δικαιωθήκαμε καθώς η σημερινή εικόνα της δημοτικής αρχής μαρτυράει τα λάθη και τις ευκαιριακές συμμαχίες που οδηγούν μονάχα σε οπισθοδρόμηση του τόπου μας.
Αγαπητοί συνδημότες σε λιγότερο από ένα χρόνο θα έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές και τότε θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε νέα δημοτική αρχή η οποία θα βγάλει τον Δήμο μας από το σημερινό τέλμα.
Για τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να συμπορευτώ με τον κ Παπαδογιάννη σε ένα αμιγώς αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που θα συνδυάζει την εμπειρία, το όραμα και την φρεσκάδα ώστε να φέρουμε αυτό τον τόπο στην θέση που πραγματικά του αξίζει.
Από την πόλη των Χανίων εως τα Κεραμιά, από τις Μουρνιές έως την Σούδα και το Ακρωτήρι και από την Αγιά Μαρίνα έως το Θέρισσο, ο Δήμος αξίζει ανθρώπους που τον γνωρίζουν και τον αγαπούν.
Δεν είναι και λίγο πράγμα ολόικληρος πρώην δήμαρχος να συμπορεύεται με τον Άρη. Μην ξεχνάτε ότι ο Γιώργος Τσαπάκος ήταν ο καλύτερος δήμαρχος που είδε ποτέ ο πρώην δήμος Θερίσου. Ο Γιώργος είναι μετρημένος σε ότι κάνει και η σοβαρότητα του είναι πάντα αυτή που τον διακρίνει, οπότε θεωρούμαι ότι είναι μία απόφαση που την έχει σκεφτεί και μελετήσει καλά. Όπως και να έχει είναι μία αμιγώς αυτοδιοικητική κίνηση που αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον. Μην ξεχνάτε ότι η αχίλλειος πτέρνα του Άρη Παπαδογιάννη είναι οι περιαστικοί δήμοι και η κίνηση αυτή δείχνει ότι ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα από νωρίς νωρίς...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.