ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

H Κρήτη αλλάζει... με το "βανάκι" του Τσαπατάκη!

Η εικόνα της Κρήτης φαίνεται ότι αλλάζει ριζικά. Και η Περιφέρεια Κρήτης επέλεξε να την παρουσιάσει με έναν ευφάνταστο τρόπο: Διοργανώνοντας ένα πενθήμερο roadtrip με βαν και προβάλλοντας τα σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν στους Νομούς Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Read more...

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Κρατάμε το σπίτι μας ζεστό εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα

Με τον χειμώνα προ των πυλών όλοι αγωνιούμε πώς θα κρατήσουμε το σπίτι μας ζεστό, χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία, ιδίως τώρα που το κόστος της ενέργειας έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Read more...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,2 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 3,2 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 12 έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2022 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 3.290.425ευρώ.

Read more...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 13έως τις 19Δεκεμβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα25 εκατομμύρια ευρώ.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.