Μωρέ κοπέλια... μην τα μπερδεύετε...

Μωρέ κοπέλια... μην τα μπερδεύετε...

Ο ΕΣΧ για την Black Friday και την επίθεση των ΝΑΤΟϊκών στον 37χρονο

 

Οι μεγάλες εμπορικές αλυσίδες προκειμένου να γιγαντώσουν τα κέρδη τους προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας βάλουν στο χέρι και να μας οδηγήσουν στο λουκέτο.

Έτσι  δεν τους φτάνουν οι συνεχείς εκπτώσεις , τα απελευθερωμένα ωράρια , η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας , τα προκλητικά φορολογικά προνόμια , οι φτηνοί χωρίς δικαιώματα  εργαζόμενοι.

Τώρα θέλουν να μας βάλουν στο χέρι βρίσκοντας ένα νέο «καταναλωτικό πρότυπο»  την Μαύρη Παρασκευή.

Τα τελευταία χρόνια οι διάφορες πολυεθνικές προσπαθούν να καθιερώσουν για δικό τους όφελος  την Μαύρη Παρασκευή σαν καταναλωτική » ευκαιρία» . Αποτέλεσμα όσοι από τους μικρούς εμπόρους θέλησαν να ακολουθήσουν αυτή την ενέργεια είδαν ζημιές στα ταμεία τους . Οι μόνοι κερδισμένοι από αυτή την ξενόφερτη συνήθεια  ήταν οι πολυεθνικές . Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων συνεκτιμώντας την προηγούμενη πείρα από αυτή την  ενέργεια καλεί τα μικρά εμπορικά καταστήματα να γυρίσουν την πλάτη τους . Απευθύνεται επίσης και στο καταναλωτικό κοινό των Χανίων παροτρύνοντας το  να προτιμήσει τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις  για να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Χρόνος υπάρχει για τις αγορές αποφεύγοντας να στηρίζουμε τέτοιες ενέργειες ασχήμιας και εξαπάτησης.

Για την επίθεση των ΝΑΤΟϊκών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καταγγέλλει την δολοφονική επίθεση από Άγγλους –Νατοϊκούς στρατιώτες σε συμπολίτες μας την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου  2017. Οι επιχειρησιακές δραστηριότητες του ΝΑΤΟ  και  της βάσης της Σούδας συνεχώς διευρύνονται και  αναβαθμίζονται . Είναι το  αποτέλεσμα των συμφωνιών των κυβερνήσεων παλιών και νέων . Το πρόσφατα ταξίδι στις ΗΠΑ μπλέκει την χώρα μας πιο βαθιά στα επιθετικά σχέδια του ΝΑΤΟ . Οι συνεχής  παραχωρήσεις έχουν σαν αποτέλεσμα  οι Νατοϊκοί Στρατιώτες ολοένα να αποθρασύνονται και να θεωρούν την πόλη μας σαν σύγχρονη  «Τρούμπα»  , πράγμα που αμαυρώνει την εικόνα της πόλης μας. Οι μικροί έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό του φιλειρηνικού κινήματος καταδικάζουν την εμπλοκή της χώρας και της πόλης μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των Νατοϊκών  που γίνονται για τα κέρδη των επιχειρηματικών κολοσσών . Να απαιτήσουμε να κλείσουν την Βάση της Σούδας  , να απεμπλακούμε από τα σχέδια του Νάτο. Θέλουμε να ζούμε ειρηνικά χωρίς βάσεις στην πόλη μας και πυρηνικά.

 
Μήπως έχετε... μπερδευτεί;
Ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων μπορεί να διαφωνεί με το black friday... και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα εμπορικά μαγαζιά. Με' γεια του και χαρά του. Τώρα τι σχέση έχουν οι βάσεις με τον εμπορικό σύλλογο δεν ξέρω. Τι σχέση έχουν οι βάσεις με τα καταστήματα... δεν το γνωρίζω. Για αυτό σας λέω... μην μπερδεύετε το ένα με το άλλο γιατί δίνεται και πάτημα στην απέναντι πλευρά να "κακοχαρακτηρίζει" τα όσα λέτε. Έχω άδικο; Δε νομίζω... 
back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.