ΧΑΝΙΑ

Πω... πω... πω... μαμά μου επιτυχία που είχε το φόρουμ! Ουρές κάνανε!

Τελείωσε το «2ο Chania Business forum» στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους (ορισμένα site πήραν λεφτά διαφημιστικά και θα το βγάλουν και καταπληκτικό!) μπορεί κάποιος να μας πεί ποιο ήταν το αποτέλεσμα του; Ιδέες έ; Να σας πούμε εμείς τι ήταν; Δημόσιες σχέσεις... Να μιλήσουν οι βουλευτές... όλοι για ένα θεματάκι... ορισμένοι άλλοι που δεν είναι πλέον βουλευτές... όλοι οι δήμαρχοι και 6-7 άτομα που είναι γνωστά... έτσι ώστε να γίνει τζερτζελές και να μας "αγαπάνε" όλοι. Είδατε κάποιο συμπέρασμα; Κάποιο θέμα που να λύθηκε; Άσε που είχαν και την fraport χορηγό... κάτι που σημαίνει... ότι στηρίχθηκαν... σε μία εταιρία που μέχρι στιγμής έχει "ξεσκίσει" τον τουρισμό με τις αυξήσεις που κάνει... και δεν ελέγχετε από κανέναν. Ο Ροκάκης μπορεί να είναι έξυπνος και να πράττει σωστά με τους "δικούς του" για να παίζουν επικοινωνιακά "μπάλα" αλλά το ΕΒΕΧ και τα Χανιά χρειάζονται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ πράγματα... και όχι μόνο ιδέες... Από ιδέες να φάνε και οι κότες. 

Υ.Γ Πέρα από τους "παρατρεχάμενους" των βουλευτών και τους επισήμους... ουρές... έκανε ο κόσμος, ειδικά οι επιχειρηματίες να τους ακούσουν... Αναγκάστηκε να πάει η τροχαία... από το κομφούζιο... 

Read more...

Τι άλλο να κάνει το κορίτσι αυτό;

Στη δουλειά της είναι η καλύτερη... στον Α.Ο.Χ κάνει τον υπερπάντων αγώνα με φιλανθρωπίες και όχι μόνο, στην ομάδα των Τσικαλαριών συμμετέχει ενεργότατα, στη τοπική κοινότητα Τσικαλαριών... τα ίδια... ενώ και στο επιμελητήριο βλέπουμε ότι είναι από τους ανθρώπους που βοηθάνε με νύχια και με δόντια και με ανιδιοτέλεια.

Read more...

Για πείτε... "αλεύρι" εκεί στο δήμο!

Κάτι "ραβασάκια" από το Δήμο έφτασαν σε αρκετούς κατοίκους του Σταυρού Ακρωτηρίου... όπου ούτε λίγο ούτε πολύ τους ανακοινώνουν τις προθέσεις του δήμου... να κατεδαφίσουν τα σπίτια τους που όπως αναφέρεται... είναι αυθαίρετα. Οι κάτοικοι όπως είναι φυσικό πήραν τα "μπιλιετάκια" στα χέρια τους χωρίς να γνωρίζουν οτιδήποτε για "αποφάσεις" και αναμένεται να γίνει χαμός. Ήδη από ότι μαθαίνουμε αρκετοί κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάνε μία... "επισκεψούλα" προς την Κυδωνίας ώστε να διαπιστώσουν περί τίνος πρόκειται. Μαζί τους φυσικά θα είναι και ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο οποίος είναι και αυτός κάτοικος της περιοχής, ο οποίος θα πάει να "ξεκαθαρίσει" το θέμα, το οποίο έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Εύχομαι... καλή επιτυχία στο κτίριο της οδού Κυδωνίας... 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.