ΧΑΝΙΑ

Τι άλλο να κάνει το κορίτσι αυτό;

Στη δουλειά της είναι η καλύτερη... στον Α.Ο.Χ κάνει τον υπερπάντων αγώνα με φιλανθρωπίες και όχι μόνο, στην ομάδα των Τσικαλαριών συμμετέχει ενεργότατα, στη τοπική κοινότητα Τσικαλαριών... τα ίδια... ενώ και στο επιμελητήριο βλέπουμε ότι είναι από τους ανθρώπους που βοηθάνε με νύχια και με δόντια και με ανιδιοτέλεια.

Read more...

Για πείτε... "αλεύρι" εκεί στο δήμο!

Κάτι "ραβασάκια" από το Δήμο έφτασαν σε αρκετούς κατοίκους του Σταυρού Ακρωτηρίου... όπου ούτε λίγο ούτε πολύ τους ανακοινώνουν τις προθέσεις του δήμου... να κατεδαφίσουν τα σπίτια τους που όπως αναφέρεται... είναι αυθαίρετα. Οι κάτοικοι όπως είναι φυσικό πήραν τα "μπιλιετάκια" στα χέρια τους χωρίς να γνωρίζουν οτιδήποτε για "αποφάσεις" και αναμένεται να γίνει χαμός. Ήδη από ότι μαθαίνουμε αρκετοί κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάνε μία... "επισκεψούλα" προς την Κυδωνίας ώστε να διαπιστώσουν περί τίνος πρόκειται. Μαζί τους φυσικά θα είναι και ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο οποίος είναι και αυτός κάτοικος της περιοχής, ο οποίος θα πάει να "ξεκαθαρίσει" το θέμα, το οποίο έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Εύχομαι... καλή επιτυχία στο κτίριο της οδού Κυδωνίας... 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.