Πω... πω... πω... μαμά μου επιτυχία που είχε το φόρουμ! Ουρές κάνανε!

Πω... πω... πω... μαμά μου επιτυχία που είχε το φόρουμ! Ουρές κάνανε!

Τελείωσε το «2ο Chania Business forum» στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους (ορισμένα site πήραν λεφτά διαφημιστικά και θα το βγάλουν και καταπληκτικό!) μπορεί κάποιος να μας πεί ποιο ήταν το αποτέλεσμα του; Ιδέες έ; Να σας πούμε εμείς τι ήταν; Δημόσιες σχέσεις... Να μιλήσουν οι βουλευτές... όλοι για ένα θεματάκι... ορισμένοι άλλοι που δεν είναι πλέον βουλευτές... όλοι οι δήμαρχοι και 6-7 άτομα που είναι γνωστά... έτσι ώστε να γίνει τζερτζελές και να μας "αγαπάνε" όλοι. Είδατε κάποιο συμπέρασμα; Κάποιο θέμα που να λύθηκε; Άσε που είχαν και την fraport χορηγό... κάτι που σημαίνει... ότι στηρίχθηκαν... σε μία εταιρία που μέχρι στιγμής έχει "ξεσκίσει" τον τουρισμό με τις αυξήσεις που κάνει... και δεν ελέγχετε από κανέναν. Ο Ροκάκης μπορεί να είναι έξυπνος και να πράττει σωστά με τους "δικούς του" για να παίζουν επικοινωνιακά "μπάλα" αλλά το ΕΒΕΧ και τα Χανιά χρειάζονται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ πράγματα... και όχι μόνο ιδέες... Από ιδέες να φάνε και οι κότες. 

Υ.Γ Πέρα από τους "παρατρεχάμενους" των βουλευτών και τους επισήμους... ουρές... έκανε ο κόσμος, ειδικά οι επιχειρηματίες να τους ακούσουν... Αναγκάστηκε να πάει η τροχαία... από το κομφούζιο... 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.