“Ανεβαίνει” level η Νάνσυ...

“Ανεβαίνει” level η Νάνσυ...

Καλησπέρα σ’ όλους σας !


O μόνος τρόπος για να “είσαι” περισσότερα, είναι να “κάνεις περισσότερα”. Με το σκεπτικό αυτό, ξεκίνησα πριν από…. χρόνια την διαδρομή μου . Μία διαδρομή “ανηφορική”, με όραμα και φιλοδοξίες, δυσκολίες και εμπόδια αλλά και επιτυχίες. Με σεβασμό – πάνω από όλα - στον άνθρωπο. Αρχικά στην οδό Θερίσου, όπου και λειτούργησα το πρώτο μου γραφείο ως πολιτικός μηχανικός. Εν συνεχεία στην οδό Μυλωνογιάννη. Και τώρα, ανανεωμένη, σε έναν ιδιόκτητο χώρο στην οδό Κριάρη 40 (Μέγαρο Πάνθεον).
Συνεχίζω την διαδρομή αυτή, με πίστη στις αρχές μου, με τον ίδιο σεβασμό και με πολλά ευχαριστώ σε όλους εσάς που με εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε !!

Η Νάνσυ η Αγγελάκη εκτός από σπουδαία αυτοδιοικητικός είναι και πολύ καλή πολιτικός μηχανικός. Έτσι “ανεβαίνει” συνεχώς level... και σας περιμένει στα καινούργια της γραφεία που αν μη τι άλλο... έχουν “στυλ”...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.