Κοσμοσυρροή στη γιορτή του Synka

Κοσμοσυρροή στη γιορτή του Synka

 

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της πριν από λίγες μέρες στο Πορτοκάλι Hall του Κυριάκου Παπασηφάκη!

Τιμήθηκαν λοιπόν ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο προπονητής της Μικτής Χανίων Κ16, Γιώργος Ριτζάκης και ο πρόεδρος του "Γαλανόλευκου Φάρου", Νίκος Φλέκκας.

H ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ είναι η εξής:

Μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων ΣΥΝΚΑ, η ομάδα μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κέντρο “Πορτοκάλι” στον Πλατανιά. Παρών ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Απόστολος Αλεξάκης, καθώς και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Αλεξάκης, οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά, στην ομάδα τα καλύτερα, ενώ έγινε λόγος και τη νέα επένδυση του συνεταιρισμού στην Κέρκυρα, που αυξάνει τον αριθμό των καταστημάτων, αλλά και των εργαζομένων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο χανιώτικο ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο προπονητής τη Πρωταθλήτριας Ελλάδος Κ-16, Γιώργος Ριτζάκης, καθώς και ο πρόεδρος του “Γαλανόλευκου Φάρου”, Νίκος Φλέκκας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Στην εκδήλωση υπήρξε και λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα.

Τους παρευρισκόμενους διασκέδασαν οι Γιάννης Χριστιανάκης, Μανώλης Αγγελάκης, Κατερίνα Λιόλιου, Κώστας Φιωτάκης και οι συνεργάτες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός καλλιτέχνης Μανόλης Αγγελάκης έβγαλε... και "μαντινάδες" για το Synka...

Ψηλά στο φάρο των Χανίων
Θα βάλω μια ταμπέλα
ΣΥΝΚΑ θα γράφει πάνω της
Και θα τους πιάνει τρελα
 
Ο πρόεδρος τρελάθηκε
Μεταγραφές θα κάνει
Κι απ τη Παρί ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ
Έκλεισε τον Καβανι
Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς... το ζεϊμπέκικο του προέδρου του Synka... Απόστολου Αλεξάκη που ξεσήκωσε τα πλήθη!

 

Στην διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος του Synka Απόστολος Αλεξάκης τόνισε ότι η "οικογένεια" του Synka με την εξαγορά των Super Market Γαλαξίας στην Κέρκυρα απαριθμεί 1.750 εργαζόμενους ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το Synka είναι μία οικογένεια και φροντίζει η διοίκηση όλους τους εργαζομένους σαν παιδιά της.

Ο αντιπρόεδρος των Synka Δημήτρης Αλεξάκης τόνισε ότι τα Synka θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους εργαζόμενους, την τοπική οικονομία, τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους και φυσικά την ομάδα ποδοσφαίρου που τα πάρει περίφημα στο πρωτάθλημα. 

Ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιάννης Χατζάκης τόνισε ότι το Synka δίνει "αγάπη στο προσωπικό" και αυτό επιστρέφει πίσω μέσα από την εργατικότητα και την αποδοτικότητα τους.

Aκολουθεί φωτογραφικό υλικό:

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.