Που τον βρήκαν αυτόν τον Χαιρετάκη;

Που τον βρήκαν αυτόν τον Χαιρετάκη;

Εντάξει είναι στο ΕΒΕΧ... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον βλέπουμε φάτσα φόρα μπροστά μας όταν έρχονται Υπουργοί.

Ο λόγος για τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τον κύριο Χαιρετάκη που μου έκατσε πρώτο τραπέζι πίστα στην επίσκεψη του Θεοχάρη στο ΕΒΕΧ. Άκουγε τους Νεο Δημοκράτες να μιλάνε και δεν έβγαζε “μιλιά”. Τρωγόταν όμως με τα ρούχα του και αισθανόταν αμήχανα εκεί μέσα. Που να μιλήσει... Που να κάνει την “κριτική” που κάθεται και κάνει όταν λείπουν όλοι. Καλό θα ήταν ο Ροκάκης να του είχε πει να κάτσει στο σπίτι του να μην τον κάνει να νιώσει τόσο άβολα. Βέβαια δεν τόλμησε να μιλήσει να πει κάτι... Τι να πει βέβαια. Για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ή για το γεγονός ότι δεν έχει ιδέα τι σημαίνει επιμελητήριο; Όσο πιο γρήγορα απαλλαγούμε από την παρουσία του από τα κοινά τόσο καλύτερα για τον τόπο μας. Αρκετά με τον Χαιρετάκη και με το κακό που έκαναν στο τόπο.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.