'Ηθελε... τον Παπαδογιάννη για να γίνει ανθρωπινός ο δρόμος αυτός!

'Ηθελε... τον Παπαδογιάννη για να γίνει ανθρωπινός ο δρόμος αυτός!

«Τέλος του 2022 ο νέος Κόμβος των Μουρνιών θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία»

Το εργοτάξιο του υπό κατασκευή νέου Κόμβου των Μουρνιών, επισκέφθηκε και επιθεώρησε, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.
Ο κ. Παπαδογιάννης, αφού πρώτα ενημερώθηκε από το ανάδοχο κ. Γεώργιο Συνατσάκη [Δομική Κρήτης Α.Ε.], για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών, διαπίστωσε πως το έργο, συνεχίζεται απρόσκοπτα, κι εκτίμησε πως το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί, θα τηρηθεί και το έργο θα παραδοθεί σε χρήση εντός του 2022.
«Το έργο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς, τα πάντα προχωρούν εντός χρονοδιαγράμματος και στόχος είναι το έργο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022. Αμέσως μετά την εορταστική περίοδο, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Θα μείνει μια λωρίδα ανοικτή και η άλλη κατεύθυνση θα γίνεται από παράπλευρο δρόμο» ανέφερε στην διάρκεια δηλώσεων του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.
Ο ίδιος διευκρίνισε ακόμη, αναφερόμενος στο τμήμα του έργου που εφάπτεται με την οδό Αναγνώστου Γογονή ότι «οι απαλλοτριώσεις έχουν προχωρήσει, τα χρήματα έχουν κατατεθεί - τόσο για το εντός όσο και για το εκτός σχεδίου πόλης τμήμα του έργου».
Τον κ. Παπαδογιάννη συνόδευε στο εργοτάξιο, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. κ. Γιώργος Αγαπάκης και μηχανικοί της ομάδας επίβλεψης του Ο.Α.Κ.
Από την δική του πλευρά, ο κ. Αγαπάκης, επικεντρώθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου. «Ο νέος Κόμβος των Μουρνιών, θα έχει διαχωριστική νησίδα. Η διατομή του, θα είναι δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, με νησίδα πεζοδρομίου στη μέση, πλάτους μέχρι και 4 μέτρα και πεζοδρόμια στις δύο πλευρές του δρόμου, ως και δύο μέτρα σε όλο το μήκος μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Ζυμβρακάκηδων.» είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά μετά από τόσα χρόνια... θα δούμε και έναν ανθρωπινό δρόμο στα Χανιά! 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.