Με παχυλούς μισθούς στο δήμο Χανίων... καταστρέφουν επιχειρήσεις της πόλης μας!

Με παχυλούς μισθούς στο δήμο Χανίων... καταστρέφουν επιχειρήσεις της πόλης μας!

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι καταστηματάρχες του Κουμ Καπί, μετά και την απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για τριπλασιασμό του τέλους για την κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, από 20 σε 60 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο!

Μιλάμε για μία περιοχή... το Κουμ Καπί που αν μη τι άλλο βρίσκεται σε κατάσταση "κατεδαφίσεως" κυριολεκτικά αλλά στο δήμο Χανίων νομίζουν ότι είναι η μαρίνα του "Μονακό"! 

Όταν βέβαια στο δήμο Χανίων οι "νέοι" ξαφνικά βλέπουν κάθε μήνα στους λογαριασμούς τους χιλιάρικα από τους μισθούς που παίρνουν... νομίζουν ότι έξω στην αγορά... βγαίνουν χωρίς ιδρώτα. 

Όταν οι αντιδήμαρχοι παίρνουν κοντά στα δύο χιλιάδες ευρώ... "μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει" και οι περισσότεροι από δαύτους δεν έχουν σηκώσει χαλίκι στη ζωή τους... η αύξηση αυτή είναι φυσιολογική. 

Όταν οι πρόεδροι των νομικών προσώπων παίρνουν χιλιάρικα στις θέσεις τους... αποφασίζουν αυξήσεις κατά το δοκούν! Σιγά μην τους νοιάζει αυτούς το πως βγαίνει στις σημερινές μέρες το "ψωμί" του κάθε επιχειρηματία. 

Και προσέξτε καλά... Να είχαν κάνει και κανένα έργο της προκοπής... πάει στην καλή ώρα... αλλά το μόνο που έχουμε δει τόσα χρόνια εκεί είναι να βάφουν μπλε τα κάγκελα. 

Το "νέο" και φρέσκο "αίμα" στα δημοτικά μας δρώμενα αποφασίζει να εξοντώσει τους επιχειρηματίες (τους λίγους που έχουν μείνει και το παλεύουν εκεί) με αύξήσεις δίχως κανένα λόγο. 

Αν βέβαια ο Σημανδηράκης, ο Αλόγλου και ο Κοτσιφάκης χρειάζονται τα χρήματα αυτά για να πάνε του χρόνου περισσότεροι στις βραβεύσεις για τις έξυπνες πόλεις είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.