Αυξήσετε άμεσα την απόδοση του τουριστικού ακινήτου σας με απευθείας πωλήσεις

Αυξήσετε άμεσα την απόδοση του τουριστικού ακινήτου σας με απευθείας πωλήσεις

Οργανώστε τις κρατήσεις σας μέσω Airbnb, Booking.com, Expedia, Tripadvisor κ.α. και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη λειτουργία τους.

Η ενασχόληση με τον τουριστικό κλάδο έχει προοπτικές αλλά και πολλές απαιτήσεις…

Διαθέτετε κάποια βίλλα με σκοπό την τουριστική αξιοποίηση; Λειτουργείτε κάποια ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά πιστεύετε ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια για καλύτερη απόδοση; Υπάρχουν διαχειριστικά θέματα που σας απασχολούν και απορροφούν ωφέλιμο χρόνο από την καθημερινότητα σας;

Η Be On Holidays είναι εδώ για εσάς, αναλαμβάνοντας την πλήρη διαχείριση των κρατήσεων σας.

Η εταιρεία Be On Holidays διαχειρίζεται τουριστικά ακίνητα συνδέοντας τους ταξιδιώτες ανά τον κόσμο με μοναδικές πολυτελείς βίλες και τουριστικές μονάδες εντός και εκτός Κρήτης.
Αυξήσετε τις απευθείας πωλήσεις του καταλύματος σας και την ικανοποίηση των πελατών σας, χωρίς την διαμεσολάβηση κάποιου πράκτορα και κατ’ επέκταση των αντίστοιχων προμηθειών.

Με την συνδρομή της Be On Holidays εξασφαλίζετε ισχυρά πλεονεκτήματα όπως:

Καινοτόμα εργαλεία διαχείρισης
Συνεχή υποστήριξη από ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή απόδοση του ακινήτου, όλο το χρόνο
Αξιοπιστία - Πολυετή εμπειρία με εκατοντάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα

Ο στόχος είναι η δημιουργία ενός ισχυρού online branding που επιτυγχάνεται με:

Σχεδιασμό πολιτικής κρατήσεων
Σωστή επιλογή “καναλιών επικοινωνίας” - συνεργατών
Δημιουργία και διαχείριση της καταχώρησης του ακινήτου σας στις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές πλατφόρμες airbnb, booking.com, expedia κ.α.
Δυνατότητα δημιουργίας δικής σας ιστοσελίδας ή βελτίωσης της ήδη υπάρχουσας
Ενσωμάτωση του ακινήτου σας σε Channel Manager για όλες τις πλατφόρμες


Τα τελευταία χρόνια έδειξαν ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες για απευθείας κρατήσεις. Μένει να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να έχετε τους σωστούς και επιλεγμένους συνεργάτες για να επωφεληθείτε από αυτήν την τάση.

Αν πιστεύετε ότι αξίζει να δοκιμάσετε κάτι παραπάνω, τα στελέχη της Be On Holidays, βρίσκονται στη διάθεση για να μιλήσετε και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για εσάς και το κατάλυμα/ξενοδοχείο σας.

Ενισχύστε την online παρουσία του καταλύματος σας με την Be On Holidays!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6972197197 ή στείλτε email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.beonholidays.gr

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.