Στα... δύο ο Συριζα στα Χανιά

Στα... δύο ο Συριζα στα Χανιά

Το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ είναι χωρισμένο στα δυό... Όποιος δεν το έχει καταλάβει μάλλον πως δεν ασχολείται κιόλας με τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χωρισμένος σε Πολακικούς και Σταθακικούς.


Ο Πολάκης έχει μαζί του τον 6ο υποψήφιο τον Πετράκη, έχει μαζί του τον “κομμένο” τον Χαιρετάκη από τη Κίσαμο και δική του ομάδα “κρούσης” αποτελούμενοι από τον Λουφαρδάκη και την πρώην υποδιοικήτρια της 7ης Υ.Π.Ε κ. Γιακουμάκη. Έχει πολύ καλή σχέση και με τον Μαλανδράκη από το δήμο Πλατανιά αλλά και στους δήμους Κισάμου και Σφακίων. Το μεγάλο πρόβλημα του Πολάκη παρουσιάζεται στον αστικό ιστό των Χανίων όπου εκεί δεν έχει αρκετούς “συμμάχους” και ουσιαστικά η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ... δεν τον πολυβοηθάει!

Ο Σταθάκης από την άλλη έχει τους αστούς. Έχει στο πλευρό του τη Βάλια τη Βαγιωνάκη με την οποία έχουν δώσει διαχρονικά αγώνες όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κοντά στο 3%... έχει τον Ανδρέα Παπανδρέου που χρόνια κρατάει η φιλία τους ενώ και τα περισσότερα στελέχη του κέντρου είναι μαζί του. Υπάρχουν στελέχη όπως είναι ο κύριος Χίνος, όπως είναι ο Παπαδεράκης οι οποίοι είναι Σταθακικοί και εκφράζονται από τον χαρακτήρα και το ήθος του πρώην υπουργού. Ο Σταθάκης έχει μαζί του και τον γραμματέα της νεολαίας τον Κίμωνα Αποστολάκη που είναι ανοιχτά υπέρ του. Οι σχέσεις του με τον Σημανδηράκη είναι εξαιρετικές και τον είχε βοηθήσει και στις αυτοδιοικητικές εκλογές απέναντι στον Παπαδογιάννη.
Δύο διαφορετικοί κόσμοι. Δύο διαφορετικές εκφράσεις της αριστεράς. Φανταστείτε ότι στο ένα παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής... πήγε η μία πλευρά... του Πολάκη στις βουκολιές και η άλλη πήγε στη Κίσαμο!


Υπάρχει και ο άμαχος πληθυσμός... Στη κατηγορία αυτή είναι η Μανιμανάκη και η καινούργια της παρέας η Μάγκυ Αρσενίδου. Και οι δύο πλευρές τις αγαπάνε και οι δύο πλευρές αγαπιούνται...
Όπως και να έχει δεν είναι τυχαίο που ο Πολάκης ψάχνει να ανοίξει γραφείο στα Χανιά και να μην είναι στη Νομαρχιακή στη Νεάρχου...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.