FAKE δημοσκοπήσεις... η “έχθρα” του Παυλή... και ο δήμαρχος που πετάει χαρταετό!

FAKE δημοσκοπήσεις... η “έχθρα” του Παυλή... και ο δήμαρχος που πετάει χαρταετό!

- Έβγαλε μία δημοσκόπηση πριν λίγες μέρες το aftodioikisi.gr για τα Χανιά... που ήταν “μούφα”.

Μούφα καθώς ήταν παράνομη... καθώς απαγορεύονται να δημοσιοποιούνται δημοσκοπήσεις που δεν γίνονται από εταιρίες που ανήκουν στο κλάδο και την ένωση... Ήταν “μούφα” καθώς δεν είχε κανένα χαρακτηριστικό δείγμα... ούτε ηλικίες, ούτε περιοχών... Ήταν “μούφα” και απλά βγήκε στη δημοσιότητα μόνο και μόνο για να “αβαντάρει” ορισμένους και ορισμένες... όπως και να δημιουργήσει εντυπώσεις για κόμματα! Αυτή είναι η αλήθεια...

Αυτό που γίνεται στο τοπικό ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο... Το ότι είναι χωρισμένοι οι υποψήφιοι “φωνάζει” από μακριά. Από τη μία ο Πολάκης... με τον Πετράκη... και από την άλλη οι άλλοι τέσσερις! Όμως αυτό που κάνει ο Πολάκης είναι φοβερό... Αντί να κάθεται να “τρέχει” για να βρει και άλλους σταυρούς στο ΣΥΡΙΖΑ... προσπαθεί να μπει σε “σπίτια” Συριζαίων και να τους πείσει να ψηφίσουν αυτόν και τον Πετράκη και να πάνε “δίδυμο”... Αντί λοιπόν να κοιτάζει το καλό του κόμματος που ανήκει... έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα “κοψίματος” του Σταθάκη, της Βάλιας, της Μανιμανάκης και της Αρσενίδου. Μιλάμε τώρα... για λύσσα απέναντι στον Σταθάκη... Το “κόψιμο” του Χαιρετάκη του έχει πέσει “βαρύ” και κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει στο ΣΥΡΙΖΑ... ότι αυτός είναι αφεντικό και να “διαλύσει” όλους τους υπόλοιπους. “Αρωγός” του στο παιχνίδι αυτό... φυσικά είναι ο Πετράκης... που από “κουταβάκι” πολιτικό τον έχει κάνει σαν και αυτόν... “πίτμπουλ... Αν τον ακούσετε να μιλάει... για τον Σταθάκη... νομίζεις ότι ο πρώην Υπουργός ανήκει σε... άλλο κόμμα! Η διαφορά βέβαια... ήθους και πολιτισμού είναι τεράστια καθώς ο Σταθάκης όχι μόνο δεν “αντιδράει” αλλά πορεύεται με νηφαλιότητα και μακριά από τέτοιου είδους πολιτικές... όπως και τα κορίτσια του κόμματος και αυτό τους τιμά... καθώς δείχνει ότι έχουν επίπεδο.

Πολλές φορές... αναρωτιέμαι αν ο δήμαρχος που έχουμε... ζει στην ίδια πόλη με εμάς... Αν ακούει τα “μπινελίκια” που ρίχνουν οι Χανιώτες στους δρόμους... Όλο το κέντρο... διαλυμένο... τώρα δεν μπορείς να περάσεις από την πλατεία 1866... και αυτός πετάει χαρταετό... Πραγματικά έχει μάθει μετά από 3,5 χρόνια τι πρέπει να κάνει ως δήμαρχος Χανίων: Ινσταγραμ... βιντεάκια... με δήθεν έργα... και μπόλικο γλείψιμο σε Ντόρα... Σταθάκη... και όποιον μπορεί να μας βοηθήσει προεκλογικά!

Δυσκολότερη περίοδο στα αυτοδιοικητικά... δεν έχουμε περάσει. Κανένας προγραμματισμός σε τίποτα... και το μόνο που σου λένε από εκεί... είναι ότι αναβαθμίσανε το δήμο ψηφιακά και μπορείς να πληρώνει το νερό από το ίντερνετ! Κάτσε να ανοίξουν τα θέματα της πολεοδομίας και κυρίως των απευθείας αναθέσεων... μόλις τελειώσουν οι βουλευτικές εκλογές... και θα δείτε “γλέντια”! Υπομονή και έρχονται!

Χαμός γίνεται για την πρωτιά... στο νομό. Τα δύο κόμματα... είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο και θα παιχτεί στο νήμα... και σε μερικές δεκάδες ψήφους. Χαμός γίνεται και από κάτω... καθώς τα υπόλοιπα κόμματα “παίζουν” τα ρέστα τους για να πάνε ψηλά και τουλάχιστον στις πρώτες εκλογές της απλής αναλογικής να καταφέρουν να πάρουν μία έδρα!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.