Δεν μπορώ να μην το πω...

Δεν μπορώ να μην το πω...

Πληρώθηκε η εφημερίδα μας 279 ευρώ... την προηγούμενη εβδομάδα από την ΚΕΠΕΔΗΧ ΚΑΜ για τις απόκριες... κάτι διαφημίσεις του 2016... και είχαμε πει να τα δώσουμε σε καλό σκοπό.

Αποφασίσαμε να τα δώσουμε για τον οχτάχρονο... Το αναφέρω όχι για τα μπράβο και τις μπούρδες αυτές αλλά για του λόγου το αληθές... καθώς το είχαμε πει ότι θα το κάνουμε. Από εκεί και πέρα για 15 λεπτά ζήτησα να μου δώσουν και άλλα φίλοι μου από το facebook και αμέσως η Κική η Τσοντάκη από το ψηφοπωλείο Κουμπές, ο Λευτέρης ο Θεοδωράκη που έχει το Bodytech, o Γιώργος ο Σειστάκης από το Krav maga, ο Κώστας ο Στεφανουδάκης που υπηρετεί στο ραντάρ, η Νατάσσα η Παπανικολάου η οδοντίατρος... και σε 15 λεπτά μαζέψαμε 750 ευρώ για να τα δώσουμε στην οικογένεια παρά το γεγονός ότι είχαν μαζευτεί τα χρήματα. Και άλλοι πολλοί μου έστειλαν inbox (Λαμπάκη, Αχλάτηδες, Σφακιωτάκη και άλλοι... παικτούρες μου) να βοηθήσουν αλλά σταματήσαμε αμέσως αφού δεν ήταν ανάγκη. Εγώ... παρά το γεγονός ότι παρακαλέστηκα από τα παιδιά αυτά να μην τους αναφέρω δεν μπορώ. Δε μπόρώ ρε παιδάκι μου να μην τους πω δημόσια ένα ευχαριστώ. Όλοι τους θέλουν... να μην μαθευτεί αλλά εγώ δεν ξέρω να κρατάω μυστικό... Ευχαριστώ!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.