Kosmos Chania - Thursday, 25 October 2018

Θα κατέβει...

Τι και αν οι φήμες θέλουν να παίρνει τη θέση του ο Νίκος στα Χανιά... ο Απόστολος Βουλγαράκης δεν θέλει να πάει στο σπίτι του και είναι έτοιμος να μπει και αυτός στη μάχη του Σταυρού.

Read more...

Είσαι ΣΥΡΙΖΑΚΙ; Προσλαμβάνεσαι!

Όλα όσα κατήγγειλαν τόσα χρόνια... για τους διορισμούς... της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ... φαίνεται πως θέλουν να ξεπεράσουν οι “άρχοντες” του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.
Μετά από τις προσλήψεις στα... καίρια πόστα όπως τον ΟΑΚ, το ΕΑΚ, την εκπαίδευση (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια) το νοσοκομείο την 7η Υ.Π.Ε και πολλά άλλα... βγαίνουν στο προσκήνιο και προσλήψεις... συγγενικών προσώπων που “βολεύονται” σε θέσεις κλειδιά... Οι προσλήψεις αυτές είναι νόμιμες φυσικά αλλά είναι και ηθικές; Πάμε να δούμε λίγο το... story... ή καλύτερα το succes story των Συριζαίων στα Χανιά μας...

Read more...

Σαρδόνιος... Σταθάκης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος άφησε για άλλη μια φορά ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης. Μιλώντας το πρωί στον Antenna, o κ. Σταθάκης είπε πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τόσο η ΔΕΗ όσο και οι ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος πληρώνουν βάση της ευρωπαϊκής οδηγίας ένα ποσό που αντιστοιχεί στους ρύπους που προέρχονται από το διοξείδιο του άνθρακα.

Read more...

Καλημέρα, καλό μεσημέρι, καληνύχτα...

Βρε καλώς και τη Νάνσυ... Που άλλαξε και αυτή φωτογραφία... και γράφει, καλημέρα... προχτές είχε βάλει άλλη που έλεγε καλό βράδυ, μία τις προάλλες που έλεγε καλό βράδυ, μία καλή εβδομάδα, μία καλό μήνα... και πάει λέγοντας...

Read more...

Φτιάξε ρε Μανώλη ένα facebook...

Mόνο όταν πάμε στο Φειδία ανακαλύπτουμε τι σκέπτεται ο Κεμεσίδης. Ο Μανόλης που δίκαια θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος... καθώς ήταν 2 φορές πρώτος όλων σε σταυρούς και έχει διατελέσει και δήμαρχος...

Read more...

Ο Δαμιανάκης και ο... Γιατρουδάκης

Διαβάζω... «Στρατηγείο» Δαμιανάκη εξακολουθεί να είναι γνωστό καφέ στο Κουμ Καπί! Ο πρώην βουλευτής αιφνιδίασε τους «συντρόφους» του στο ΚΙΝ.ΑΛ. με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, δείχνοντας ότι παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις με τα περιβόητα χρίσματα (άραγε πότε θα συνεδριάσει η επιτροπή του Κινήματος στο Ηράκλειο, γιατί περιμέναμε την περασμένη Παρασκευή;). Οσο για τον συνδυασμό, δεν ανοίγουν εύκολα τα χαρτιά του δικηγόρου -σε όλα- Ευτύχη Δαμιανάκη. Πάντως, στον… στίβο της αυτοδιοίκησης αναμένεται να ρίξει, μεταξύ άλλων, έναν γερό προπονητή, όπως ακούγεται.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.