Σαρδόνιος... Σταθάκης

Σαρδόνιος... Σταθάκης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος άφησε για άλλη μια φορά ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης. Μιλώντας το πρωί στον Antenna, o κ. Σταθάκης είπε πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τόσο η ΔΕΗ όσο και οι ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος πληρώνουν βάση της ευρωπαϊκής οδηγίας ένα ποσό που αντιστοιχεί στους ρύπους που προέρχονται από το διοξείδιο του άνθρακα.


Και τι έγινε ρε παιδιά; Που είναι το πρόβλημα αν αυξηθεί ο λογαριασμός σας της ΔΕΗ; Tι τον νοιάζει το Σταθάκη; Μπας και δεν θα έχει αυτός λεφτά να πληρώσει το δικό του; Πόσα λεφτά πρέπει να έχει για να ξεχνάει ένα εκατομμύριο για να το δηλώσει; Πόσα λεφτά παίρνει κάθε μήνα; Πάνω από 8.000 ευρώ... λέτε να τον νοιάζει αν “τσιμπηθεί” λίγο ο λογαριασμός της ΔΕΗ του; Ξέρει ο κύριος Σταθάκης πως είναι να ζεις με 600 ευρώ; Μπα... Ο κύριος Σταθάκης που από τη πρώτη μέρα στρογγυλοκάθισε στη θέση του Υπουργού... και όποιος του πάει κόντρα... του ρίχνει και ένα “σαρδόνιο” γελάκι... υποτιμητικό και “τελειώσαμε”. Ο κύριος Σταθάκης που είπε τόσα ψέματα στο Χανιώτικο λαό. Ότι θα καταγγείλουν το μνημόνιο, ότι θα καταργήσουν τη Τρόικα, ότι θα αυξήσουν τους μισθούς... και καθόταν και κοροϊδευε όλους τους Χανιώτες προεκλογικά. Βέβαια ποσός τον ενδιαφέρει καθώς ήδη έχει κανονίσει τη πορεία του και θα είναι υποψήφιος αλλού. Όλα όσα δεν κατάφερε να πετύχει με την ακαδημαϊκή του καριέρα (παρακαλούσε να γίνει πρύτανης και γελούσαν όλοι) τα κατάφερε με τον Τσίπρα... και με το “κλέψιμο” της ψήφου του Χανιώτικου λαού. Μη νομίζεται ότι θα τον δείτε πολλές φορές ακόμα στα Χανιά. Ήδη ετοιμάζεται για Αθήνα... Καλύτερα... ένας ψεύτης λιγότερος... Άντε γεια...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.