Δεν πάνε καλά τα πράγματα Σταυρίκο...

Δεν πάνε καλά τα πράγματα Σταυρίκο...

Εξαιρετικά στραβό είναι το κλίμα για τον Σταύρο Αρναουτάκη με τον μισό συνδυασμό του να μην θέλει να κατέβει εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλων όσων συμβαίνουν στα Χανιά.

Οι καταστροφές έδειξαν ότι η Περιφέρεια έχει παραμελλημένα τα Χανιά σε έργα υποδομής ενώ το θέμα του Σταλού κόστισε πάρα πολύ... καθώς έδειξε ότι δεν είναι έτοιμοι... για μία απλή κατολίσθηση.
Ο Βουλγαράκης δεν κατεβαίνει και πάει μάλιστα απέναντι... σε οτιδήποτε θυμίζει ΣΥΡΙΖΑ... ο Γιαννούλης δεν πρόκειται να συμμετάσχει, η Τζανακάκη ούτε που το σκέφτεται ενώ και ο Βεστάκης έχει ήδη φύγει. Θα του μείνουν ουσιαστικά μόνο δύο δυνατοί παίκτες, ο Καλογερής και ο Κουρουπάκης. Οι δύο τους όμως δεν θα έχουν εύκολο έργο όπως την προηογούμενη φορά. πρώτα από όλα θα πρέπει να απολογούνται στο κόσμο για τα χάλια που έχει ο νομός μας παντού και κατά δεύτερον για το γεγονός ότι θα κουβαλάνε μαζί τους και τέσσερις συριζαίους όπου πάνε. Δεν είναι και εύκολο πράγμα να κάνεις παρέα με ανθρώπους που σε έλεγαν κλέφτες και γερμανοτσολιάδες.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.