Το παλεύει... νύχτα μέρα!

Το παλεύει... νύχτα μέρα!

“Οι μεγάλες προκλησεις του ελληνικού τουρισμού τα επόμενα χρόνια είναι να διατηρήσει τον δυναμισμό του, να ανοιχτεί σε νέες αγορές αλλά και να επενδύσει στη βιωσιμότητα”. Από την παρέμβασή μου στο πάνελ της EBRD για την στρατηγική του τουρισμού.


Δεν αφήνει να πέσει κάτω τίποτα ο Δημήτρης Φραγκάκης γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ και τρέχει κυριολεκτικά με “χίλια” για να βοηθήσει στην τουριστική προβολή της Ελλάδας. Μην ξεχνάτε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στη Γαλλία με τον Θεοχάρη... Τότε είχε γράψει...
Σε μία κρίσιμη συγκυρία για τον ελληνικό τουρισμό, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε στο Παρίσι με όλους τους παράγοντες της γαλλικής αγοράς. Αναδείξαμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τουριστικού μας προϊόντος, ενισχύσαμε υφιστάμενες συνεργασίες και αναζητήσαμε ευκαιρίες για νέες. Ήταν δύο πολύ παραγωγικές μέρες με καλά μηνύματα για τη χώρα μας ενόψει της επόμενης χρονιάς. Συνεχίζουμε...
Το σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης συνεχίζει καθώς είναι προσωπικό στοίχημα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του Ε.Ο.Τ για τον τουρισμό και παράλληλα να βγάλει και ασπροπρόσωπο τον Μητσοτάκη που του εμπιστεύτηκε μία τόσο σημαντική θέση. Θεωρώ ότι μόλις ο Δημήτρης καταφέρει να “στρώσει” λίγο το “τρέξιμο” που έχει τώρα θα καταφέρει να δώσει και άλλη ώθηση στα Χανιά... που όπως και να το κάνουμε... έχει αδυναμία αφού είναι ο τόπος του.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.