Η μέχρι τώρα πορεία... δεν είναι για... παλαμάκια!

Η μέχρι τώρα πορεία... δεν είναι για... παλαμάκια!

Καλό είναι να λέμε αλήθειες... Όσο και να πονάνε... όσο και να μην γινόμαστε αρεστοί θα πρέπει να λέγονται από όλους όσους θέλουν να λέγονται αντικειμενικοί.

Ο Αντώνης ο Ροκάκης κέρδισε στο επιμελητήριο καθώς φάνηκε ότι θέλανε ορισμένοι να γίνουν αλλαγές. Αλλαγές προς το καλύτερο για την επιχειρηματικότητα στα Χανιά... σε μία περίοδο που αν μη τι άλλο “πονούσε” για όλους τους έλληνες.
Οι Χανιώτες περίμεναν ότι θα δουν κάτι διαφορετικό... ίσως για την τσέπη τους ίσως για τον τόπο; όμως περίμεναν με την έκταση που είχε πάρει το όλο θέμα των εκλογών... ότι ήταν κάτι “σπουδαίο” που θα τους άλλαζε την επιχειρηματικότητα στο τόπο τους. Μάλιστα προεκλογικά... ο Αντώνης Ροκάκης... είχε “τάξει” πολλά και ακούγονταν όλα... όμορφα και ωραία... Όμως όλα αυτά που περίμεναν όλοι όσοι τον στήριξαν... δεν έγιναν τουλάχιστον μέχρι στιγμής... καθώς ή περίμεναν θαύματα ή ο Αντώνης και η παρέα του, τους έχει απογοητεύσει.
Βλέπουμε μίαο μάδα που ήταν “συμπαγής” να μην είναι πλέον... με τις παραιτήσεις να προκαλούν απορίες. Μα πες ο Μαυριδάκης, μα ο Φυντικάκης... όλα προκαλούν ερωτηματικά. Όπως και η “κόντρα” με τον Παπαβασιλείου που ήταν και ο στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας.
Πολλοί λένε ότι δεν φταίει ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ, ο Αντώνης ο Ροκάκης... Δεν ξέρω... Το γεγονός όμως ότι όλοι συζητάνε ότι στο ΕΒΕΧ κουμάντο κάνει ο Χαιρετάκης (υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ) και ο Μουντάκης (έχει τα περισσότερα ταξίδια και είναι στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ) δεν είναι και ότι καλύτερο για την εικόνα μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω τι μπορεί ο Αντώνης να κάνει αυτά τα 2 χρόνια που απομένουν μέχρι τη λήξη της θητείας του αλλά αν συνεχίσει έτσι να είναι σίγουρος ότι ο Μαργαρώνης... αν και εφόσον είναι υποψήφιος... θα το πάρει με “περίπατο” το “μαγαζί”. Αυτή είναι η αλήθεια. Να τα βρίσκουν.... δεν το βλέπω οπότε... ή αλλάζει ρότα το ΕΒΕΧ... ή θα επιστρέψει εκεί που ήταν... Δ.Σ

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.