Logo
Print this page

Μόνος του "τρέχει" τελευταίος βγαίνει!

Μόνος του "τρέχει" τελευταίος βγαίνει!

«Θέλω να σκεφθούμε το εξής, επειδή μιλάμε για συναλλαγή:

Μήπως, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχουτε τελείως αντιστρέψει την πραγματικότητα και ψάχνετε να βρείτε λίγη δημοσιότητα από κάποια Μέσα, τα οποία, όντως, κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν για τις τύχες της πόλης. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ελέγχουν τις εξελίξεις. Να συμπεριφέρονται σαν στυγνά αφεντικά… Όχι οι δημοσιογράφοι. Οι δημοσιογράφοι το πονάνε. Αλλά κάποιοι που τα ελέγχουν. Να συμπεριφέρονται σαν αφεντικά, να προβάλλουν αυτές τις απόψεις μόνο στον κόσμο, και όποιος τολμήσει να πει κάτι διαφορετικό τότε είτε υβρίζεται, είτε προσβάλλεται, είτε λοιδορείται είτε, τέλος πάντων, έχει μία αντιμετώπιση τελείως χυδαία. Την αντιμετώπιση που έχει ένας ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι το αφεντικό στην πόλη, δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, κάνει ό,τι θέλει, προσβάλλει όποιον θέλει και γράφει όπου θέλει οποιοδήποτε θεσμικό όργανο και τους εκπροσώπους του. Αυτό γίνεται εδώ. Κάποιοι, λοιπόν, κύριε Πρόεδρε, το υπηρετούν αυτό το πράγμα και παίζουν θέατρο εδώ πέρα και κάποιοι προσπαθούν να κάνουν τα αυτονόητα»

Τάδε έφη... ο κύριος Σαρρής επικεφαλής του συνδυασμού... “Πρωτοβουλία Πολιτών”... Ο πιο αποτυχημένος επικεφαλής δημοτικού συμβουλίου... Αμέ... και θα σας το αποδείξω και με... μαθηματικά! Ο κύριος Σαρρής... που μιλάει για ΜΜΕ «Νταβατζήδες» και υπηρέτες τους στο Δ.Σ... Ο κύριος αυτός... που τον αποκαλούν και... “πατερίτσα” των δημοτικών αρχών... πήρε το 2014 7.483 σταυρούς... Και έκανε τόση καλή “δουλειά” πο το 2019 πήρε μόλις 2.563 σταυρούς... Α, και με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ παρακαλώ... που ήταν τότε κυβέρνηση... Ούτε λίγο ούτε πολύ... ο κύριος Σαρρής κατάφερε να χάσει 5.000 ανθρώπους από το 2014... Τόσο πολύ εκτίμησαν τη δουλειά που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο. Αντί λοιπόν ο κύριος αυτός να έχει πολιτική αξιοπρέπεια και να παραιτηθεί αφού ΑΠΕΤΥΧΕ... οικτρά... βγαίνει και μιλάει για κατευθυνόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ότι είναι looser και αποτυχημένος δεν το βλέπει; Κατάφερε αντί να αυξήσει τη δύναμη του να τον ψηφίσει... τρεις και ο κούκος; Ο ανύπαρκτος... που ήθελε να γίνει και δήμαρχος... Πφ...

© kosmoschania.gr
Privacy Policy

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.