Logo
Print this page

Δημοσκόπηση για το Δήμο Χανίων με "μέσα" τον Μαλανδράκη!

Δημοσκόπηση για το Δήμο Χανίων με "μέσα" τον Μαλανδράκη!

Μία νέα τηλεφωνική έρευνα μεγάλης εταιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες δύο μέρες στα Χανιά.

Η έρευνα αφορά τον δήμο Χανίων, επικεντρώνεται στα προβλήματα της πόλης αλλά ζητάει και την πρόθεση ψήφου εάν γινόντουσαν την ερχόμενη Κυριακή οι αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Αφού πρώτα από την εταιρία κάνουν ερωτήσεις για το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πολίτες από την καθημερινότητα, την καθαριότητα αλλά και τα έργα που εκτελούνται την περίοδο αυτή στα Χανιά, γίνεται μία "άτυπη" σύγκριση ανάμεσα στον πρώην δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα και το νυν, Παναγιώτη Σημανδηράκη. Η δημοσκόπηση επικεντρώνεται επί το πλείστον στη σύγκριση μεταξύ τους, κάτι που ίσως να "φωτογραφίζει" και τον πιθανό "αγοραστή" της. 

Ανάμεσα στις ερωτήσεις... είναι και αυτή κατά πόσο θεωρούν "θετική" ή "αρνητική" πιθανή υποψηφιότητα του Γιάννη Μαλανδράκη στο δήμο Χανίων. Μάλιστα στην ερώτηση για το ποιον θα ψηφίζατε την επόμενη Κυριακή "φιγουράρει" το όνομα του. 

Τα ονόματα που ρωτάνε είναι τα εξής: Σημανδηράκης, Βάμβουκας, Σαρρής, Λουτσέτης, Μαλανδράκης.

Εντύπωση πάντως κάνει ότι ο Γιάννης Μαλανδράκης έχει συμπεριληφθεί στους "πιθανούς" υποψηφίους από τη στιγμή που ο ίδιος ουδέποτε "μίλησε" για πιθανή κάθοδο του στο δήμο Χανίων. Όπως και να έχει πάντως... φαίνεται ότι το όνομα του όχι μόνο "παίζει" στην καθημερινότητα μας πλέον αλλά τον "μετράνε" κιόλας ως πιθανό αντίπαλο τους!

© kosmoschania.gr
Privacy Policy

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.