Logo
Print this page

Ταμείο πήγε παίκτης του Πάμε Στοίχημα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Ασήμι Ηρακλείου – Εισέπραξε 24.264 ευρώ

Ταμείο πήγε παίκτης του Πάμε Στοίχημα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Ασήμι Ηρακλείου – Εισέπραξε 24.264 ευρώ

Η επιλογή του να παίξει «Οver 2,5» και «Over 3,5» σε 10 ξένους αγώνες οδήγησε στο …ταμείο έναν παίκτη του Πάμε Στοίχημα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Ασήμι Ηρακλείου.

Κέρδισε 24.264,01 ευρώ παίζοντας το σύστημα 8-9-10, με 10 αγώνες από τα Κύπελλα Γαλλίας και Πορτογαλίας, την πρώτη κατηγορία της Αλγερίας, του Μπαχρέιν, της Ινδίας, του Ιράν και του Κουβέιτ, τη δεύτερη κατηγορία του Μεξικού και φιλικά συλλόγων. Ο μεγάλος νικητής του Πάμε Στοίχημα, στην Κρήτη, είναι ένας από τους χιλιάδες νικητές του παιχνιδιού σε όλη την Ελλάδας που κέρδισαν περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, την εβδομάδα από τις 7 έως και τις 13 Φεβρουαρίου

Κέρδη 4.227 για παίκτη του ιπποδρομιακού στοιχήματος

Στο ιπποδρομιακό στοίχημα, βρέθηκε ένας μεγάλος νικητής που κέρδισε 4.227,25 ευρώ. Πρόκειται για έναν παίκτη του Πάμε Στοίχημα- Ιπποδρομίες, ο οποίος,  το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, αναδείχθηκε νικητής στο Bipot (επιλογή ίππου που τερματίζει πρώτος ή δεύτερος σε 6 κούρσες) της 1ης ιπποδρομίας από το Kenilworth.

© kosmoschania.gr
Privacy Policy

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.