Kosmos Chania - Tuesday, 15 October 2019

Το παλεύει... νύχτα μέρα!

“Οι μεγάλες προκλησεις του ελληνικού τουρισμού τα επόμενα χρόνια είναι να διατηρήσει τον δυναμισμό του, να ανοιχτεί σε νέες αγορές αλλά και να επενδύσει στη βιωσιμότητα”. Από την παρέμβασή μου στο πάνελ της EBRD για την στρατηγική του τουρισμού.

Read more...

Βοήθεια...

Τον Γιώργο τον Μαρκουλάκη τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ τον εκτιμάμε... και τον στηρίξαμε στις εκλογές με όλες μας τις δυνάμεις για να “φτιάξει” η νομαρχιακή από το τέλμα που είχε φτάσει.

Read more...

Χρυσούλα γερά... πάρε τη ΔΕΥΑΧ!!!

Η έκλεγμένη με την παράταξη του Ευτύχη Δαμιανάκη, δημοτική σύμβουλος Χρυσούλα Χατζηδάκη, που είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος του δήμου Χανίων θα είναι η νέα πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ.
Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, όταν η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την ΔΕΥΑΧ και το θέμα της απόρριψης πρόσληψης δύο ατόμων ΑμΕΑ από την επιχείρηση.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.