Φέτος ξεκαθαρίζουν όλα...
- Written by Δημήτρης Σκουλούδης
- Published in ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Το πρώτο ζευγάρι στα αυτοδιοικητικά που θα αναμετρηθεί μεταξύ του το γνωρίζουμε και δεν είναι άλλο από αυτό στον Αποκόρωνα.
Ο νυν δήμαρχος Χαράλαμπος Κουκιανάκης και ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου θα ανοίξουν τα χαρτιά τους το 2026 και θα ετοιμαστούν για μία αναμέτρηση που θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ο “επαναστάτης” που επιθυμεί και τέταρτη θητεία χωρίς κομματικές δεσμεύσεις ή ο τεχνοκράτης Χάρης Παπαδάκης που αποτελεί τον αέρα ανανέωσης του τόπου. Εμείς ξέρουμε από τώρα το ποιος θα κερδίσει... Μένει να δούμε αν θα εμφανιστούν και άλλοι διεκδικητές του δήμου Αποκορώνου.
Υ.Γ Ο Κουκιανάκης δεν πήγε στο κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας χτες... ενώ ήταν και ο υπουργός εσωτερικών κάτι που δείχνει ότι ο Χαραλάμπης "τελείωσε" με την παράταξη μια και καλή.









