LIFESTYLE

‘’ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ’’ Στην κουλτούρα της η ‘’πράσινη’’- βιώσιμη ανάπτυξη

Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο προσπαθεί έμπρακτα μέσα από πρωτοβουλίες, λύσεις και πράξεις ευθύνης να δείχνει την υπεύθυνη στάση της απέναντι στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, τον Άνθρωπο και το περιβάλλον. • Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες της μονάδας παραγωγής με στόχο να καλύπτει το 70% της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει • Ανακύκλωση πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων υλικών • Διάθεση βιοδιασπώμενων συσκευασιών • Διαχείριση των οργανικών απορριμμάτων μέσω κομποστοποίησης • Ανανέωση του στόλου των φορτηγώνγια ελαχιστοποίηση της εκπομπής ρίπων διοξειδίου του άνθρακα. Στόχος της εταιρείας είναι να αντικαταστήσει όλα τα βενζινοκίνητα εταιρικά αυτοκίνητα της με ηλεκτροκίνητα • Χρήση φυσικού αερίου για μείωση εκπομπών ρίπων • Φωτισμός με αισθητήρες κίνησης • Καθαρισμός Μονάδας Παραγωγής με σύστημα ελέγχου κατανάλωσης νερού • Συνεχομένη εκπαίδευση του προσωπικού και μύηση στη κουλτούρα της ‘’πράσινης’’- βιώσιμης ανάπτυξης Η εταιρεία διαθέτει επιπλέον Πιστοποίηση ΙSO 14001 για ΠεριβαλλοντικήΔιαχείριση καθως και πιστοποίηση ECOVADIS, η οποία αφορά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τον Κώδικα Βιωσιμότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ όντας η μεγαλύτερη εταιρεία συστηματικής εστίασης στην Ελλάδα, έχει κύριο όραμα της να προσφέρει καθημερινά την καλύτερη, ποιοτικότερη και ασφαλέστερη γευστική εμπειρία στο κοινό της. Mε οδηγό της πάντα τη Κρητική Μεσογειακή διατροφή, και τη φιλοσοφία της προσπαθεί να εμπνέει τον κόσμο να τρέφεται και να ζει καλύτερα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.gefsinus.gr Instagram&FacebookPage | @gefsinus
Read more...

Ιωάννα Πετράκη: Καλοκαίρι και δίαιτα... γίνεται;

Οι περισσότεροι από εσάς... θέλετε να περάσετε ένα ευχάριστο καλοκαίρι χωρίς τον “πονοκέφαλο” ενός διατροφολόγου από πάνω σας. Μπορούν να συνδυαστούν όμως και τα δύο; 

Read more...

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στα Χανιά! Άνοιξε ο Νερόμυλος!!!

Ένα από τα πιο γνωστά beach bars εντός και εκτός συνόρων Κρήτης, ο Neromylos, µετράει 25 χρόνια σταθερής παρουσίας στην καλοκαιρινή all day διασκέδαση στην παραλία του Πλατανιά και δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται… θεσµός!


Άκρως ανανεωµένος, µας υποδέχεται από νωρίς για χαλάρωση στις άνετες ξαπλώστρες του, παράλληλα µε τις βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας ή εναλλακτικά στην πολύ µεγάλη και καθαρή πισίνα, σε απόσταση αναπνοής µεταξύ τους! Απολαύστε ένα cocktail από τις ευφάνταστες επιλογές της λίστας… κυριολεκτικά µέσα στο νερό και… χαλαρώστε µε την ατµοσφαιρική µουσική, η οποία ανεβάζει τον ρυθµό καθώς περνά η ώρα! Plus: Δεν λείπουν οι εκλεκτές γευστικές προτάσεις ελαφριάς κουζίνας που σερβίρονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας! Tα αδέρφια Βαρουξάκη έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο της διασκέδασης και της καλοπέρασης στα Χανιά!

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.