Νέα πνοή για τους ξενοδόχους...

Νέα πνοή για τους ξενοδόχους...

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι ο Μανώλης Σταματάκης είναι πρόεδρος των ξενοδόχων στα Χανιά.

Καλός και άξιος ο Γιαννούλης αλλά η ανανέωση που έφερε ο Μανώλης είναι το κάτι άλλο. Ο Μανώλης όπου και να άγιξε το χέρι του... πάντα πετύχαινε.

Είτε επιχειρηματικά, είτε αυτοδιοικητικά (ο καλύτερος δήμαρχος Νέας Κυδωνίας που πέρασε) ήταν πάντα δαχτυλοδειχτούμενος. Ο Μανώλης ξέρει ότι ο ξενοδοχειακός τομέας πρέπει να πάει μπροστά. Γνωρίζει ότι το 70% της οικονομίας μας βασίζεται στον τουρισμό και έτσι δεν μένει με σταυρωμένα χέρια.

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα νέο πλαίσιο προβολής του νησιού σε στρατηγικές αγορές του εξωτερικού. Ο πρόεδρος θέλει το επόμενο διάστημα να υπάρξουν απτά αποτελέσματα και δράσεις που θα δείξουν τη νέα δυναμική της κρητικής φιλοξενίας».

Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αναζήτηση και ενεργοποίηση νέων αγορών επισκεπτών που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στο νησί και την ίδια στιγμή θα απαντήσουν στις προκλήσεις που δημιουργούνται στην ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού.

Ο Μανώλης ξέρει ότι τα ξενοδοχεία για να μπορέσουν να κάνουν πράξη και την... επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου πρέπει να δουν πως θα φέρουν και κόσμο... Όλα τα ξέρει... και είμαστε σίγουροι ότι καταφέρει να μας πάει ένα βήμα μπροστά.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

rokakis

Italian_Factoty_Outlet

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.