Νέο παγωτάκι μόνο στο Just!

Νέο παγωτάκι μόνο στο Just!

Άλλο είναι το παγωτό... και άλλο είναι το Kayak...  Τα βραβευμένα παγωτά Kayak, το Kayak Greek Frozen Yogurt και τα γλυκά Kayak, παράγονται στην Ελλάδα, από Έλληνες επιχειρηματίες.
Σκοπός ήταν να φτιάξουν ένα παγωτό με τις καλύτερες πρώτες ύλες, όπως θα το έφτιαχνε κάποιος για την οικογένειά του. Έτσι, δημιουργήθηκε το ΚΑΥΑΚ. Βασισμένο στη λογική δημιουργίας συνταγών με το πιο φυσικό τρόπο.Ελληνικό γάλα, κρέμα γάλακτος και φρούτα, εκλεκτή πραγματική σοκολάτα.Η παραγωγή γίνεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, πιστοποιημένες με ελέγχους παραγωγής, πάντα όμως πιστή στις αρχικές της αξίες. Ποιος τα έχει φέρει; Μα μόνο το Just στην Χρυσάνθου Επισκόπου θα μπορούσε να τα έχει... Ο Τσουβαλάκης και ο Πολυχρονάκης που είναι opened... mind ξέρουν πως να κάνουν τη διαφορά και σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε... Όταν περάσετε από εκεί... μην ζητήστε παγωτό... να ζητήσετε ένα Kayak... Θα με θυμηθείτε...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.